UJI

Treball col·laboratiu amb Google Drive

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 17/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Hui en dia tots tenim correu electrònic i fem ús d'ell, però... coneixem totes les possibilitats de Google Drive per a crear documents online i treballar de forma col·laborativa? Google Drive disposa d'infinites ferramentes i indispensables actualment: processador de text i fulls de càlcul, un disc dur virtual, etc.

Al taller coneixeràs totes les possibilitats de Google Drive per a crear documents de text, fulls de càlcul i formularis. Compartir-los amb altres usuaris i fer-los col·laboratius, editar-los al mateix temps i conèixer qui ha fet cadascuna de les modificacions. També exportar-los a altres formats, guardar-los online, publicar-los en webs o blogs i accedir des de qualsevol dispositiu. 

En acabar el curs podràs aprofitar al màxim els avantatges que ens ofereix aquesta ferramenta ofimàtica, gratuïta i online.    

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 10 al 19 de febrer de 2020. Dilluns i dimecres de 18:00 a 20:00 h
Calendari: 10, 12, 17 i 19 de febrer
Durada: 8 hores
Professorat: Lari Orenga Suliano, analista programadora del servei d'informàtica de la Universitat Jaume I
Lloc: Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI  (aula TD2044AA)

Inscripció: del 13 de gener al 5 de febrer a través d' inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Preu

  • AlumniSAUJI Premium  i estudiantat UJI: 54 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 61 €
  • Públic en general: 74 €

El pagament de l'activitat es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI