UJI

Taules dinàmiques i creació d'informes en Excel 2016

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 25/10/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les taules dinàmiques son una de les eines més potents de què disposem en Excel a l'hora de gestionar grans volums d'informació, i el millor de tot, amb només uns quants clics.

En el taller aprendràs a filtrar, analitzar, comparar i classificar de forma efectiva les dades així com agrupar la informació por dates o grups de classificació personalitzats i crear gràfics dinàmics senzills de cara a la presentació de resultats o anàlisis de dades que faran dels teus informes una cosa molt més clara i visual.

Les classes seran sempre teòrico-pràctiques, perquè l'alumnat participe activament. Les explicacions estan basades en exemples senzills de fàcil comprensió, reforçades posteriorment en cada unitat amb els seus corresponents exercicis. Tot això acompanyat d'un manual súper detallat de cadascun dels continguts del curs, perquè l'alumne no hagi de perdre temps prenent anotacions del que s'està explicant, o almenys siguen les mínimes.

 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 19 al 28 de novembre de 2019. Dimarts i dijous de 18:30 a 20:30 h
Calendari: 19, 21, 26 i 28 de novembre
Durada: 8 hores
Professorat: Antonio Berbel Vera, Gabinet de Planificació i Prospectiva Tecnològica.Universitat Jaume I
Lloc:  TD0106AI (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals)

Inscripció: del 21 d'octubre al 15 de novembre a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Preu
* Inclou dossier de treball amb temari i exemples

 • AlumniSAUJI Premium  i estudiantat UJI: 57 €
 • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 63 €
 • Públic en general: 77 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

 • Iván Ruiz

  «El curs em va parèixer molt interessant, més o menys el que esperava, aprendre a realitzar taules dinàmiques des de zero. Compleix amb la seua comesa, ja que vaig entrar al curs sense saber fer una taula dinàmica i vaig eixir fent-les»

 • José Miguel Prades

  «M’ha paregut un curs molt interessant i aplicable a l’àmbit laboral. El professor coneixia la matèria i els recursos utilitzats estaven bé. Les classes molt amenes»

 • Ángela Sabater

  «Es tracta d’un curs breu, però molt interessant tant per a repassar continguts com per a aprendre nous procediments que permeten un maneig més senzill d’Excel. Un curs molt útil per a gent que utilitze taules dinàmiques en el treball o en la Universitat»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI