UJI

Programació de macros en Excel 2016: intermedi

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 19/12/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les Macros en Excel suposen un gran estalvi de temps i són l'eina ideal per a automatitzar processos repetitius. No obstant això, quan el volum de dades augmenta i els procediments a automatitzar també, pot resultar una tasca una miqueta completa. Si ja treballes amb Macros però vols aprofitar millor totes les seves possibilitats, et descobrim com fer-ho pas a pas.

En les classes es treballaran casos pràctics, reforçats amb material imprès (el curs inclou un complet dossier) i vídeos demostratius que tractaran d'aprofundir en el món de la programació VBA.

Es recomana a l'alumnat tenir tant coneixements d'Excel com nocions bàsiques de macros (maneig de l'editor, bucles, condicionals, objectes, etc.) per a poder seguir el temari i les explicacions, encara que es repassaran breument aquests conceptes.

 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 2 a l'11 de març de 2020. Dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30 h
Calendari: 2, 4, 9 i 11 de març 
Durada: 8 hores
Professorat: Antonio Berbel Vera, Gabinet de Planificació i Prospectiva Tecnològica. Universitat Jaume I
Lloc: TD0106AI els dies 2, 9 i 11 de març  i  TD0205AI el 4 de març (ESTCE)

Inscripció: del 3 al 26 de febrer a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Preu
* Inclou dossier de treball amb temari i exemples

  • AlumniSAUJI Premium  i estudiantat UJI: 57 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 63 €
  • Públic en general: 77 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI