UJI

Ocupació pública, mètodes d’estudi i recerca de treball a les administracions públiques (3a edició)

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 25/03/2020 | Font: AlumniSAUJI

Participar en las convocatòries públiques d'ocupació és una de les opcions en la recerca de treball, però no sempre resulta fàcil trobar la informació per poder accedir-hi.

A aquesta sessió t'explicarem d'una manera senzilla el funcionament del règim de convocatòries públiques d'ocupacio (places de funcionari de carrera, interins, borses de treball, beques en les administracions públiques...), en quines situacions es convoquen, com funcionen, la manera d'estar informat, els drets i obligacions dels ciutadans i ciutadanes en referència a aquestes places públiques. No deixarem passar l'oportunidad de donar-te alguns consells sobre la preparació de places d'ocupació pública i a quin tipus de places concórrer segons el perfil professional. Així mateix, t’explicarem breument com s’han d’afrontar les oposicions i quins mètodes d’estudi són els més adequats per aprovar-les.

Aquesta activitat es fa conjuntament amb  el Consell de l'Estudiantat. 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: obert des del 18 de març fins el 30 d’abril
Durada: 2 hores
Professorat: Jaime Clemente, secretari interventor d'administració local i professor associat de Dret Constitucional de l’UJI; Daniel Constantino, Graduat Social i tècnic de prestacions d’Unió de Mútues i Inma Usó, tècnica superior de suport educatiu de l’UJI.
Modalitat: en línia. El curs es farà a través de l’Aula Virtual de l’UJI amb videoclases en diferit que les persones matriculades podran consultar en qualsevol moment.

Inscripció

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: gratuït, amb motiu de l’emergència sanitària del Coronavirus - COVID-19

En altres ocasions el curs ha estat valorat en vora 16 € però s’ofereix gratuïtament perquè tingues una raó més per a quedar-te a casa.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament a les persones que haja superat el qüestionari final sobre els continguts del videos. A més a més, aquesta activitat está reconeguda per 1,5 crèdits ECTS per a l''estudiantat. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI