UJI

Instagram per posicionar la nostra marca i trobar feina

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

Última modificació: 17/01/2020 | Font: AlumniSAUJI

Instagram és una xarxa social àgil, dinàmica i en plena expansió. Cada vegada són més usuaris de totes les edats els que utilitzen aquesta xarxa social per a contar les seves històries, vivències i anècdotes sempre amb una imatge o un vídeo.

Estar present en Instagram amb una estratègia de posicionament i visibilitat pot ajudar-nos a mostrar la nostra millor versió, reflexions, preocupacions, projectes… podem utilitzar aquesta xarxa social per a mostrar què sabem fer i no només mostrar-ho sinó explicar-ho a través de vídeos, stories o vídeos en directe.

Per això, a través d'aquest curs coneixeràs les eines, possibilitats i opcions que ofereix Instagram, aprendràs a crear anuncis i generar major rendiment i visibilitat de cara a trobar noves oportunitats d'ocupació i coneixeràs els tips essencials en aquesta xarxa.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: 6 de febrer de 2020 de 18:00 a 20:00 h
Durada: 2 hores
Professorat: Carolina San Miguel, consultora en marca personal, emprenedoria, comunicació, protocol, comunicació política i esdeveniments.
Lloc:  TD1015AA Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

Inscripció: del 13 de gener al 5 de febrer a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 8 €
  • Resta de comunitat universitària (PDI, PAS, etc.): 10 €
  • Públic en general: 13 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI