UJI

Habilitats comunicatives a través de la improvisació i el joc teatral

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 04/10/2019 | Font: AlumniSAUJI

A mesura que ens fem adults, els éssers humans tendim a perdre espontaneïtat i obertura cap a la resta de la societat. Malentesos, falta de reflexió, timidesa... ja siga des de l'individu cap a la resta del món o entre un col·lectiu, la interacció social sovint pot suposar, per a alguns, una qüestió incòmoda o, fins i tot, ens podem arribar a sentir avaluats cada vegada que obrim la boca.

Aquest taller és un viatge de dins cap a fora amb l'objectiu de connectar amb la necessitat i habilitat d'obertura amb la societat que ens rodeja. Per a això utilitzarem tècniques d'improvisació i diversos jocs dramàtics per a aconseguir, en la mesura que siga possible, una major soltesa en les interaccions socials i professionals.

Les persones assistents adquiriran nocions bàsiques d'improvisació i perspectiva sobre la importància de l'escolta, tant binària com col·lectiva, que permet desenvolupar la intel·ligència emocional, la comunicació i el treball en equip. A més, coneixeran la importància de les pràctiques esmentades per a reduir l'estrès i millorar la creativitat, la flexibilitat i l'espontaneïtat.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: 13, 20 i 27 de novembre de 2019 de 18.30 a 20.30 hores
Durada: 6 hores
Professorat: Ferran Luengo, actor
Lloc: TD2043AA, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE)

Inscripció: del 14 d'octubre al 10 de novembre a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 43 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 47 €
  • Públic en general: 56 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI