Català de nivell C2 Superior (virtual) Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

07/03/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

Prepara't per obtenir el nivell C2 de català des de casa i amb tots els materials al teu abast. El nostre professorat et guiarà en tot el que necessites perquè pugues assolir el nivell en totes les destreses i preparar les proves d'acreditació.

En aquest curs no se certifica nivell (no s’atorga cap certificat d’assoliment de coneixements). Per a obtenir la certificació de coneixements de valencià, les persones interessades han de realitzar una prova de certificació, com ara la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA),  que té validesa en totes les universitats i està homologada per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), o la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).   

Consulta les properes convocatòries de proves d'acreditació de català CIEACOVA a l'UJI i el preu i termini especial d'inscripció per a AlumniSAUJI Premium.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Objectius del curs

Dades del curs

Dates: del 4 de febrer fins el 28 de maig de 2020
Durada: 80 hores (Aula Virtual)
Professorat: Neus Andreu Ruiz, professora dels cursos de català de l'SLT i correctora/examinadora de la CIEACOVA.

Requisits de accés: per a accedir al curs cal acreditar coneixements de català de nivell C1 o equivalent d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I durant les 48 hores posteriors a la matrícula. La documentació es pot presentar a qualsevol de les oficines d’AlumniSAUJI o per correu electrònic a alumnisauji@uji.es.

La inscripció al curs no es considerarà vàlida fins que no es presente la documentació acreditativa. Les persones que facen el pagament sense acreditar el nivell necessari per a accedir no podran realitzar el curs i no se’ls tornarà l’import de la matrícula

Inscripció: del 7 de gener fins el 3 de febrer a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció.

Preu

  • AlumniSAUJI Premium - Estudiantat UJI: 180 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 190 €
  • Públic en general: 215 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja realitzat amb èxit com a mínim al 80% de les tasques ​proposades.

Consuelo Asensi

«Aquest curs m'ha semblat molt profitós per diverses raons: he ampliat molts coneixements, ha estat molt dinàmic interactuant amb professora i companys i a més segurament em servirà a nivell professional per ampliar el meu currículum»

Laura García

«Vaig fer el curs virtual de Català nivell C2 i estic molt satisfeta amb el curs. La informació proporcionada és abundant. En cada unitat disposes de continguts teòrics, activitats per a consolidar-los i pàgines web on pots ampliar els continguts estudiats»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI