Català de preparació del nivell C1 Suficiència (virtual) Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

14/11/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

Prepara't per obtenir el nivell C1 de català des de casa i amb tots els materials al teu abast. El nostre professorat et guiarà en tot el que necessites per a que pugues assolir el nivell en totes les destreses i preparar les proves d'acreditació.

En aquest curs no se certifica nivell (no s’atorga cap certificat d’assoliment de coneixements). Per a obtenir la certificació de coneixements de valencià les persones interessades han de realitzar una prova de certificació, com ara la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA),  que té validesa en totes les universitats i està homologada per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), o la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). 

Consulta les properes convocatòries de proves d'acreditació de català CIEACOVA a l'UJI i el preu i termini especial d'inscripció per a AlumniSAUJI Premium.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Objectius del curs

Dades del curs

Dates: del 2 de març al 21 de maig de 2020
Durada: 50 hores (Aula Virtual) 
Professorat: Josefina Montiel​ Doñate​, professora de català.

Requisits de accés: per a accedir al curs s’aconsella haver superat els coneixements de català de nivell B2 o equivalent, d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I.

Inscripció: de l'1 al 29 de febrer a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció.

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 120 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 130 €
  • Públic en general: 155 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI