Anglès de preparació al nivell B2 (virtual) Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

27/03/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

L’objectiu d’aquest curs és adquirir els coneixements que marca el temari corresponent a la convocatòria de les proves de certificació d’idiomes per a l’obtenció del certificat de nivell B2. Aquests cursos tenen com a referència els nivells del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), elaborat pel Consell d’Europa, un instrument d’àmbit europeu que estableix unes bases comunes per a ensenyar, aprendre i avaluar els idiomes estrangers, especialment.

El curs compta amb tutories personalitzades. Cada alume tindrà dues tutories d'uns 10 minuts amb el professor, a través d'una plataforma de vídeotelefonada online, per poder resoldre dubtes de forma més personalitzada.

Per reforçar la destresa oral, que també es treballa durant del curs, pots inscriure't als grups de conversa mentre que per millorar l'expressió escrita existeix el servei d'assessorament individualitzat Writing Consulting.

Consulta les properes convocatòries de proves d'acreditació d'anglès Cert-ACLES a l'UJI i el preu especial per a AlumniSAUJI Premium.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 6 d'abril al 5 de juny de 2020
Durada: 40 hores (Aula Virtual + tutories personalitzades, cada alume tindrà dues tutories d'uns 10 minuts amb la professora, a través d'una plataforma de vídeotelefonada online, per poder resoldre dubtes de forma més personalitzada)
Professorat: Ana Isabel Martínez-Hernández, dep. d'Estudis Anglesos - Filologia Anglesa

Requisits de accés: per accedir al curs s'aconsella haver superat els coneixements de nivell B1 o l’equivalent d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I.

Inscripción: de l'1 de març al 3 d'abril a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció.

Preu

  • AlumniSAUJI Premium y estudiantado UJI: 97 €
  • Resto de la comunidad universitaria (PAS, PDI, etc.): 110 €
  • Público general: 135 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

José Abad

«El curs preparatori B2, m'ha permès preparar-me l'examen d'una manera molt solvent. S'ofereix molt material i exemples d'exàmens tant del FCE com els oficials de B2. Les sessions de listening i speaking són ideals i més que suficients per superar amb comoditat i sense por les proves»

Rafael Vall

Els Cursos de Preparació d'AlumniSAUJI et preparen de manera adequada i et faciliten les eines necessàries per encarar el repte de l’examen, alhora que reforcen els teus coneixements i capacitats per tal de superar-lo amb èxit, tal com va ser el meu cas»

Andrés Moriel

«La meua experiència amb el curs de preparació d'anglès B2 d'AlmniSAUJI es satisfactoria i gràcies a ell he aconseguit accedir a la plaça Erasmus que volia»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI