Anglès de preparació al nivell B1 (virtual) Cursos de formació continuada AlumniSAUJI

12/09/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

L’objectiu d’aquest curs és adquirir els coneixements que marca el temari corresponent a la convocatòria de les proves de certificació d’idiomes per a l’obtenció del certificat de nivell B1. Aquests cursos tenen com a referència els nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR), elaborat pel Consell d’Europa, un instrument d’àmbit europeu que estableix unes bases comunes per a ensenyar, aprendre i avaluar els idiomes estrangers, especialment.

El curs compta amb tutories personalitzades. Cada alume tindrà dues tutories d'uns 10 minuts amb el professor, a través d'una plataforma de vídeotelefonada online, per poder resoldre dubtes de forma més personalitzada.

Per reforçar la destresa oral, que també es treballa durant del curs, pots inscriure't als grups de conversa mentre que per millorar l'expressió escrita existeix el servei d'assessorament individualitzat Writing Consulting.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 14 d'octubre al 29 de novembre de 2019
Durada: 40 hores (Aula Virtual + tutories personalitzades, cada alume tindrà dues tutories d'uns 10 minuts amb el professor, a través d'una plataforma de vídeotelefonada online, per poder resoldre dubtes de forma més personalitzada)
Professorat: Vicent Beltrán Palanques 

Requisits de accés: per a accedir al curs s’aconsella haver superat els coneixements de nivell A2 o l’equivalent, d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I

Inscripció: del 9 de setembre al 9 d’octubre a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció.
 

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 97 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 110 €
  • Públic en general: 135 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

Miriam Simón

«Un curs molt pràctic i adaptat a les necessitat del nivell. Amb classes on pots resoldre els dubtes i errades més comunes i on reps la pràctica necessària per a conèixer el funcionament de l'examen B1 i superar-lo amb èxit»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI