UJI

Anàlisi de dades amb gràfics dinàmics en Excel 2016

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 10/09/2018 | Font: AlumniSAUJI

Els fulls de càlculs són una de les ferramentes més exitoses del programari del teu pc, ja que pots treure un rendiment tant personal com professional, sense necessitat de grans manuals. 

Unes concises nocions et permetran treure-li el major profit a l'eina de fulls de càlcul per excel·lència i conèixer les possibilitats que ofereixen els gràfics amb vista a la presentació de resultats, anàlisi i interpretació de dades.

Les classes seran molt pràctiques, reforçades amb material imprès (el curs inclou un complet dossier) i vídeos demostratius, tractant sempre exemples senzills de fàcil comprensió per a l'alumnat.

 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: del 15 al 24 d'octubre. Dilluns i dimecres de 18:30 a 20:30 h
Durada: 8 hores
Professorat: Antonio Berbel Vera ,Gabinet de Planificació i Prospectiva Tecnològica.Universitat Jaume I
Lloc:   HA0207AI (aula d'informàtica). Facultat de Ciències Humanes i Socials

Inscripció: de l'11 de setembre al 15 d'octubre a través de http://inscripcio.uji.es/
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Data de confirmació del curs: 11 d'octubre

Preu
* Inclou dossier de treball amb temari i exemples

 • AlumniSAUJI Premium  i estudiantat UJI: 57 €
 • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 62 €
 • Públic en general: 75 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

 • Iván Ruiz

  «El curs em va parèixer molt interessant, més o menys el que esperava, aprendre a realitzar taules dinàmiques des de zero. Compleix amb la seua comesa, ja que vaig entrar al curs sense saber fer una taula dinàmica i vaig eixir fent-les»

 • José Miguel Prades

  «M’ha paregut un curs molt interessant i aplicable a l’àmbit laboral. El professor coneixia la matèria i els recursos utilitzats estaven bé. Les classes molt amenes»

 • Ángela Sabater

  «Es tracta d’un curs breu, però molt interessant tant per a repassar continguts com per a aprendre nous procediments que permeten un maneig més senzill d’Excel. Un curs molt útil per a gent que utilitze taules dinàmiques en el treball o en la Universitat»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI