UJI

Potencia el líder que hi ha en tu

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 13/12/2018 | Font: AlumniSAUJI

El treball en grup, i més encara, la coordinació d'equips, no és una tasca fàcil, però resulta indispensable en les organitzacions i empreses actuals. Exercir estils de lideratges saludables promou una reeixida gestió dels equips de treball i és sinònim d'un òptim i positiu ambient laboral, contribuint d'aquesta manera al desenvolupament i canvi organitzacional, emergents en les organitzacions modernes i la gestió de les organitzacions saludables.

Coneix de manera aplicada els estils de lideratge saludables que existeixen i els efectes que tenen cada un d'ells en l'àmbit personal, grupal i organitzacional, desenvolupa habilitats i recursos psicològics necessaris per a incrementar el benestar laboral.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: dilluns 21 i dimecres 23 de gener de 2019 de 18:30 a 20.30 h
Durada: 4 hores
Professorat: Valeria Cruz OrtizEquip Wont de Prevenció Psicosocial de la Universitat Jaume I
Lloc: Sala de conferències. Seu de la Ciutat- Llotja del Cànem. Carrer Cavallers, 1 Castelló

Inscripció: del 18 de desembre al 21 de gener a través de inscripcio.uji.es
Les persones que s’inscriguen com a públic en general han d’enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte a AlumniSAUJI per correu electrònic (alumnisauji@uji.es) o per telèfon (964 387 990/991 - 964 728 930/931) per a formalitzar la inscripció. 

Data de confirmació del curs: 18 de gener

Preu

  • AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 28 €
  • Resta de la comunitat universitària (PAS, PDI, etc.): 31 €
  • Públic en general: 38 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'aprofitament sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es a l'alumnat que haja assistit com a mínim al 80% de les hores​.

  • Beatriz Martínez

    «Com a psicòloga, aquest taller m’ha permès refrescar coneixements i adquirir dinàmiques afavoridores del treball en equips humans i, alhora, conèixer-me un poc més. Com si no podria treballar amb els altres? ... Taller recomanable independentment de la branca que hages triat»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI