UJI

LinkedIn, la xarxa professional per excel·lència

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 05/02/2019 | Font: AlumniSAUJI

Les noves tecnologies són una eina molt útil en la recerca i millora de la feina, i si hi ha una xarxa que destaca per damunt de les altres aquesta és LinkedIn.

El seu bon ús ens ofereix unes majors oportunitats de trobar allò que busquem al mercat laboral. 

Al taller t'ajudarem a crear o modificar correctament el teu perfil a LinkedIn i a establir la teua xarxa de contactes. Ens centrarem en les diferents formes d'aconseguir visibilitat, així com les diferents ferramentes existents per crear continguts. I, finalment,  ens concentrarem en conèixer l'ús de la pestanya d'ocupació de LinkedIn per treure el major profit a les seus possibilitats.

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Temari del curs

Dades del curs

Dates: divendres, 15 de febrer de 2019 de 18:00 a 20:00 hores
Durada: 2 hores
Professorat: Carolina SanMiguel (Cuatro Noventa)
Lloc: TD0104 AI. Aula Informàtica a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals 

Requisits de accés: membres AlumniSAUJI Premium y estudiantat UJI

Inscripció: a partir del 8 de genera través de inscripcio.uji.es
 

GRATUÏT

Títol o certificat obtingut
S'atorgarà un certificat d'assitència sota sol·licitud prèvia a alumnisauji@uji.es

  • Lucía Membrado

     «Me dedique a l'orientació laboral i és molt enriquidor aprendre d'altres professionals amb la fi de completar la meua formació. En general molt bé, el recomanaria.Gràcies per la vostra labor i a seguir»

  • Ilenia Vidal

    «El taller d’elaboració de currículum i perfil de LinkedIn és realment molt útil i important ja que et dóna certes pautes per poder gestionar aquestes eines que et fan millorar molt i et faciliten la recerca de feina. Molt recomanable per a les persones que estan agafant contacte amb el món laboral»

  • Simona Bevan

    «Gràcies a aquest taller sé enfocar millor la meua formació i la meua presentació, sé eliminar les coses inútils i destacar l’important»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI