Català de preparació nivell C1 Suficiència (virtual)

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 13/12/2017 | Font: AlumniSAUJI

Curs virtual intensiu de preparació per a l'obtenció del nivell C1 de la llengua catalana.

En aquest curs no es certifica nivell (no s'atorga cap certificat d'assoliment de coneixements).  Per a obtenir la certificació de coneixements de valencià, els candidats hauran de realitzar una prova de certificació com ara la de les universitats valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d' Estandarització de l' Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA),  que té validesa en totes les universitats i està homologada per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), o la de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV)
 

DADES DEL CURS


Dates: del 10 d’abril al 29 de maig de 2018
Durada: 40 hores virtuals
ProfessoratJosefina Montiel Doñate​
Lloc : Aula Virtual

Requisits de accés: per accedir al curs s'aconsella haver superat els coneixements de català de nivell B2 o l’equivalent d’acord amb la taula d’equivalències de la Universitat Jaume I 

Matrícula: del 27 de febrer al 3 d'abril de 2018 a través de http://preinscripcio.uji.es/
Les persones que s'inscriguen com a públic general han d'enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte per correu electrònic alumnisauji@uji.es o per telèfon 964 387 990/991 - 964 728 930/931 per tal de formalitzar la inscripció.

Data de confirmació del curs: 4 d'abril

Preu

AlumniSAUJI Premium
Estudiantat UJI
Resta de la comunitat universitària
(PAS, PDI, etc.)
Públic en general 
97 €
107 €
132 €

El pagament del curs es farà en el mateix moment de la preinscripció mitjançant el mecanisme TP Virtual. Fins que no s'abone el preu del curs la preinscripció no es considerarà vàlida.

Títol o certificat obtingut
S’aplicarà una avaluació contínua i serà requisit per a l’obtenció del certificat d’aprofitament la participació activa i la realització de les tasques assignades setmanalment. En aquest curs no es certifica nivell, l’alumnat que vulga obtenir el certificat d’assoliment del nivell C1 s’haurà de presentar a una prova d’acreditació oficial.

 

Què diu el nostre alumnat?
   Avisa'm quan s'obre la matrícula a este curs

 

Doneu-nos la vostra opinió del curs al Facebook i al Twitter.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16