UJI
Directori
+34 964 72 80 00
info@uji.es
Valencià
Español
English
×
Aula
virtual
IGLU
Eines
Editar
Desconnectar
UJI
Coneix l’UJI
Consell de Direcció
Centres, departaments i instituts
Serveis
Fundacions
Estratègia institucional
Responsabilitat Social Universitària
Premis i distincions
Campus d’Excel·lència Internacional
Admissió
Graus
Màsters universitaris
Estudis de doctorat
Estudis propis
Estudis
Graus
Màsters universitaris
Estudis de doctorat
Estudis propis
Altres ensenyaments
Internacional
Descobreix l’UJI
Accés
Informació pràctica
Beques i ajudes
Investigació
Portal d'investigació
Divulgació científica
Notícies #CiènciaUJI
Unitats d’investigació
Suport a la investigació
Estratègia investigadora
Parc Científic - Espaitec
Doctorat
Cultura i esports
Cultura
Esports
Seu electrònica
Transparència
Futur estudiantat
Estudiantat UJI
PDI-PAS
AlumniSAUJI
Empreses i institucions
Biblioteca
InfoCampus
Bústia
Aula virtual
IGLU
Eines
Editar
Desconnectar
+34 964 72 80 00
Directori
info@uji.es
Bústia
InfoCampus
Valencià
Español
English
Futur estudiantat
Estudiantat UJI
PDI-PAS
AlumniSAUJI
Empreses i institucions
Biblioteca
UJI
Coneix l’UJI
Consell de Direcció
Centres, departaments i instituts
Serveis
Fundacions
Estratègia institucional
Responsabilitat Social Universitària
Premis i distincions
Campus d’Excel·lència Internacional
Admissió
Graus
Màsters universitaris
Estudis de doctorat
Estudis propis
Estudis
Graus
Màsters universitaris
Estudis de doctorat
Estudis propis
Altres ensenyaments
Internacional
Descobreix l’UJI
Accés
Informació pràctica
Beques i ajudes
Investigació
Portal d'investigació
Divulgació científica
Notícies #CiènciaUJI
Unitats d’investigació
Suport a la investigació
Estratègia investigadora
Parc Científic - Espaitec
Doctorat
Cultura i esports
Cultura
Esports
Seu electrònica
Transparència
Reservori 2017/18
16/07/2018
|
AlumniSAUJI
Reservori 2017/18
Idiomes
Català de preparació nivell C1 Suficiència (presencial)
Català de preparació nivell C1 Suficiència (virtual)
Català de preparació nivell C2 Superior (presencial)
Català de nivell C2 Superior (Virtual) [1er sem]
Català de nivell C2 Superior (virtual) [2n sem]
Català de nivell C2 Superior (presencial)
Anglès de Preparació al nivell B1 Intermediate
Anglès de Preparació al nivell B2 Upper-Intermediate
Preparatori d'anglès per al Preliminary (PET)
Preparatori d'anglès per al First (FCE)
Millora professional
Spoken English in Academic and Professional Contexts
Seminari d'orientació per a les proves d'accés a la universitat per majors de 25, 40 i 45 anys
Recursos electrònics per l'elaboració de continguts en anglès
Supera la saturació informativa
Perd la por a parlar en públic
«Jo sí que valc!» Així és el CV perfecte
«Jo sí que valc!» Optimitza el teu perfil de LinkedIn
Components d'una nòmina, tipus de contractació i clima de treball
Ocupació pública i noves tecnologies per a la recerca de treball a les administracions públiques
Recerca de normativa al web i com accedir fàcilment a la informació de les administracions públiques
Tecnologia i ofimàtica
Estimula la teua ment amb jocs i activitats en línia
Protegeix la teua privacitat a les xarxes socials
Hola Instagram!
Excel professional: anàlisi de dades i gràfics dinàmics
Taules dinàmiques amb Excel 2013
AlumniSAUJI Junior
Crea el teu propi videojoc
Geocaching: a la recerca del tresor
Geolocalització: circuit de orientació
Oci i benestar
Aromes de la terra: Tast d'oli
Aromes de la terra: Tast de vins
Aromes de la terra: Tast de formatges
Aromes de la terra: Tast de cervesa
El secret és la passió
Informació proporcionada per:
AlumniSAUJI