panoramica UJI

Tecnologia i ofimàtica

Formació continuada
Última modificació: 16/06/2016 | Font: AlumniSAUJI
 • Com construir el teu robot amb software i hardware lliure

  Construïu junt els vostre robot! Vine sol o acompanyat dels més menuts de la casa i apreneu junts d'una manera creativa i molt pràctica amb el nostre taller de robòtica.

 • Blogging per a principiants, crea el teu blog personal

  Si vols endinsar-te en el món bloguer i obrir un espai web personal a través de la plataforma Blogger aquí aprendràs tot el què necessites saber per crear, dissenyar i gestionar el teu blog personal

 • Aprèn a fer ús de les eines gratuïtes de Google

  Gmail, Drive, Documents, Sites, Maps, Calendar, Keep, Google +, Hangouts... segur que has sentit aquests noms o utilitzat aquests serveis amb el "cognom" Google. Amb aquest curs fareu un repàs a les ferramentes Google més utilitzades o noves.

 • Processador de textos Microsoft Word 2016 (Avançat)

  Fes un ús més professional de Microsoft Word, el processador de texts més popular del mercat. Coneix les eines que et permeten personalitzar Word i estalviar temps i utilitzar word per a treballar amb documents col·laboratius amb altres usuaris. 

 • Fulls de càlcul amb Microsoft Excel 2016 (Avançat)

  Tots fem ús de l'Excel, uns de de tant en tant, altres de forma habitual, però... realment coneixem totes les seues possiblitats? Adquireix els coneixements necessaris per a un ús avançat que et permeta traure-li tot el rendiment a l'eina de fulls de càlcul per excel·lència.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16