Núria Esther Monzonís

Última modificació: 04/07/2017 | Font: AlumniSAUJI

Nom: Núria Esther Monzonís

Activitat: Masterclass sobre «Planificació i Política Lingüística a Europa» (2016-2017), dins del Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM). 

Vinculació amb l'UJI: membre AlumniSAUJI Premium i alumni de Traducció i Interpretació.

«Com a membre Premium de AlumniSAUJI  he tingut el plaer de poder participar en una de les Masterclass gratuïtes que ofereixen alguns màsters de la Universitat Jaume I.

Aquest màster és de modalitat presencial o a distància, i com que ara ja no visc prop de l'UJI vaig agrair el fet que em proporcionaren accés a l'Aula Virtual de l'assignatura de  «Planificació i política lingüística a Europa». La professora estableix en un document les pautes que s'han de seguir i la metodologia d'avaluació. D'aquesta manera, tots els alumnes,  tenen clar allò que han de fer, quins són els terminis i com s'avalua, la qual cosa ajuda a poder-se organitzar ja des que comença l'assignatura.

En general, estic molt contenta d'haver cursat la Masterclass gratuïta ofertada pel MELACOM gràcies a la condició de membre AlumniSAUJI Premium i recomane que aquelles persones que tinguen la possibilitat de participar-ne ho facen.»

 

 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (máx 3 minuts), comparteix-nos-le mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16