Mar Ángel

Última modificació: 08/11/2016 | Font: AlumniSAUJI

Nom: Mar Ángel Benavent 

Activitat: Taller de fotografia al carrer «Aprenent a mirar» (edició 2015/16)

Vinculació amb l'UJI: estudiant de grau

«Quan em vaig inscriure per a fer aquest taller no esperava en absolut el que em vaig trobar. No es tractava d'un taller tècnic de fotografia sinó més bé com aprendre a mirar-nos els uns als altres i arribar a mostrar eixe sentiment, eixa emoció, eixa sensació que algú t'ha produit en tan sols una imatge. La majoria de nosaltres pensem que és fàcil fer una foto, però realment aquest taller tractava de captar a més a més la solitud, el misteri, la inseguretat... i eixe milió de coses que algú transmet per poder expresar-lo en un simple paper, una foto.

Vull donar les gràcies a Jose Bravo, professor del taller, una persona realment bella per fora però moltíssim més per dins, que despren una llum increíble; i a eixes meravelloses persones que vaig conèixer en el taller, per compartir amb mi una passió, una afició, un treball... o simplement una mirada. 

Espere que AlumniSAUJI torne a donar l'oportunitat d'organitar aquest tipus de taller perquè, sincerament, s'ha d'aprendre a com mirar, i més darrere d'un objectiu.» 

[Traducció del text original en espanyol]

 

 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (máx 3 minuts), comparteix-nos-le mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16