Francisco Prats Benito

Última modificació: 21/12/2017 | Font: AlumniSAUJI

Nom: Francisco Prats Benito

Vinculació amb l'UJI: membre AlumniSAUJI Premium

Activitat: «Jo sí que valc!» Així és el CV perfecte

«El curs em va semblar interessant, doncs és útil per a confeccionar un currículum, i evitar els errors més comuns que, per desconeixement o per seguir el primer model que cau en les nostres mans, se solen cometre.

Hauria estat interessant comptar amb més temps per a poder treballar cada assistent sobre el seu currículum en la mateixa aula, comentant-lo amb la professora, a manera d’exercici pràctic. Entenc que aqueix era també el propòsit del taller, però en tan poc temps no va ser possible..»

[Traducció del text original]

Activitat: Components d'una nòmina, tipus de contractació i clima de treball

«Molt interessant la dissertació sobre els tipus de contracte. Evidentment no es van poder tractar totes les modalitats de contractació, però sí que es va incidir sobre les més conflictives.

Sobre la nòmina, va quedar clar com es confecciona, amb tots els seus conceptes. Haguera resultat interessant el que, sobre un imprès estandarditzat, els alumnes haguérem pogut practicar la confecció d’una nòmina tipus.

Quant al tema de la millora de la situació de les persones treballadores a través de la conscienciació davant situacions d’assetjament i ciberassetjament, em va semblar un assumpte que s’havia encaixat d’una manera una miqueta forçada amb la resta de la jornada. No és que el tema no em semble interessant, sinó que, potser haguera estat millor plantejar-lo com un tema independent amb un curs propi. És a dir, d’una banda els contractes i nòmines, i per una altra la prevenció de riscos laborals.»

[Traducció del text original]

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (máx 3 minuts), comparteix-nos-le mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16