Ana Ballester

Última modificació: 14/07/2017 | Font: AlumniSAUJI

Nom: Ana Ballester

Activitat: Masterclass sobre «Potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible» (2016-2017), dins del Màster Universitari  en Química i Sostenibilitat Potencial de la química per garantir un desenvolupament sostenible

Vinculació amb l'UJI: membre AlumniSAUJI Premium i alumni de Químiques

«Gràcies al butlletí informatiu que rep periòdicament per ser membre de AlumniSAUJI Premium vaig assabentar-me de l’existència de les classes magistrals i de la possibilitat d’assistir-hi gratuïtament. Així doncs, vaig decidir assistir a la sessió inicial del màster en Química Sostenible, el gener de 2017, motivada per la curiositat i la possibilitat de viure l’experiència en primera persona.

Des del meu punt de vista els beneficis d’assistir a la xarrada van ser diversos. D’una banda, em va semblar una oportunitat excel·lent per a restablir el contacte amb la comunitat universitària. És una manera més de conèixer a altres persones amb interessos similars als teus que ajuda a ampliar la xarxa professional. D’altra banda, la classe magistral em va servir per a fer una revisió històrica de l’impacte de la química en la societat i el medi ambient, així com va oferir una visió molt pràctica dels conceptes que més endavant s’estudien en profunditat en el màster. Es van citar fonts bibliogràfiques en les quals poder consultar detalls del que es tractarà en el màster i pense que és molt interessant per a perfilar un futur professional.

Anime a tots a gaudir d’aquesta oportunitat que la Universitat Jaume I ens ofereix, ja que la considere una bona pràctica que contribueix a la riquesa cultural personal i a actualitzar coneixements de cara al món laboral»

[Traducción del texto original]

 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (máx 3 minuts), comparteix-nos-le mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16