Aconsegueix el teu carnet alumni

04/10/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Totes els membres AlumniSAUJI Premium podeu sol·licitar el vostre carnet universitari amb el qual podreu obtindre un major nombre d’avantatges i descomptes a tendes i comerços i us facilita l’entrada a les instal·lacions universitàries.

Per fer-se el carnet cal sol·licitar-ho al formulari d'inscripció o enviar posteriorment un correu electrònic amb les vostres dades i una fotografia a alumnisauji@uji.es. L’expedició d’aquest carnet no té cap cost per als membres d'AlumniSAUJI.

Si heu tingut alguna relació anterior amb la Universitat i encara teniu el carnet universitari no és necessari sol·licitar-lo, ja que aquest carnet que posseïu es torna a activar automàticament en el moment de la inscripció i serveix d’identificador com a membres Premium.

El carnet arriba directament per correu ordinari a l’adreça postal en el termini aproximat de 15 dies. Mentrestant podeu identificar-vos com a AlumniSAUJI Premium amb la carta de benvinguda que us facilitem al moment de la inscripció. Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a les oficiones d'AlumniSAUJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres i assegurar-se que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.

També podeu aconseguir el carnet de manera immediata si acuidiu personalment a les oficines del Banco Santander al campus en els dies i horaris habilitats a l'efecte i prèvia sol·licitud. En aquest cas, la fotografia us la faran en el moment de l'expedició del carnet. 

Com puc renovar el meu carnet d'AlumniSAUJI Premium? 

La renovació d’aquest carnet no té cap cost per als AlumniSAUJI. La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, si el carnet és a punt de caducar o ja ha caducat, ens l'heu de sol·licitar: 

  • Si voleu rebre'l al domicili: cal enviar una nova fotografia en color en format DNI a AlumniSAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les oficines). Mentres arriba al vostre domicili, si ho demaneu, us enviem una documentació provisional que substitueix al carnet.
  • Si voleu aconseguir-lo de manera immediata: cal enviar un correu electrònic a alumnisauji@uji.es amb les vostres dades i indiqueu que voleu recollir-lo en persona a les oficines del Banco Santander. Us comunicarem a partir de quan podeu passar a fer-vos-el i l'horari. En aquest cas, la fotografia us la faran en el moment de l'expedició del carnet. 
Carnet UJI digital carnet-digital index

Carnet UJI digital

Descarrega l'app UJI i porta el teu carnet sempre disponible al mòbil

Carnet alumni UJI descomptes index

Descomptes amb empreses i institucions

Interessants descomptes i promocions en diferents tendes, empreses i institucions de tots els àmbits

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI