UJI

Aconsegueix el teu carnet universitari

Última modificació: 08/05/2018 | Font: AlumniSAUJI

Totes els membres AlumniSAUJI Premium podeu sol·licitar el vostre carnet universitari amb el qual podreu obtindre un major nombre d’avantatges i descomptes a tendes i comerços i us facilita l’entrada a les instal·lacions universitàries.

Per fer-se el carnet cal proporcionar una fotografia en color en format DNI a la AlumniSAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les oficines). L’expedició d’aquest carnet no té cap cost per als membres d'AlumniSAUJI

Si heu tingut alguna relació anterior amb la Universitat i encara teniu el carnet universitari no és necessari que ens presenteu cap fotografia, ja que aquest carnet que posseïu es torna a activar automàticament en el moment de la inscripció i serveix d’identificador com a membres Premium.

El carnet arriba directament per correu ordinari a l’adreça postal en el termini aproximat d’un mes. Mentrestant podeu identificar-vos com a AlumniSAUJI Premium amb la carta de benvinguda que us facilitem al moment de la inscripció. Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a les oficiones d'AlumniSAUJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres i assegurar-se que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.

També podeu aconseguir el carnet de manera inmediata si acuidiu personalment a les oficines del Banco Santander al campus en els dies i horaris habilitats a l'efecte i prèvia sol·licitud. Informeu-vos en les nostres oficines si us interessa aquesta opció.

Com puc renovar el meu carnet d'AlumniSAUJI Premium? 

La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, si el carnet és a punt de caducar o ja ha caducat, cal enviar de nou una nova fotografia en color en format DNI a AlumniSAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les oficines). Mentres arriba al vostre domicili, si ho demaneu, us enviem una documentació provisional que substitueix al carnet.

La renovació d’aquest carnet no té cap cost per als AlumniSAUJI.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI