Vull donar-me de baixa

01/12/2017 | AlumniSAUJI

Per a iniciar el procés de sol·licitud de baixa de la categoria AlumniSAUJI Premium cal comprovar que és realment el membre qui sol·licita la baixa i no algú altre en el seu nom, per tant cal que trieu qualsevol d'aquests dos sistemes d'identificació:

 

Accedir a la vostra àrea personal «El meu perfil UJI» bé amb el correu electrònic/telèfon i la vostra clau d'accés al perfil; o bé amb l'usuari corporatiu de l'UJI (per ex. al00000, sa00000). Trobareu el fomulari de baixa en la secció inferior «Programes / Categories» o directament a l'enllaç inferior. En emplenar el formulari, la sol·licitud es tramitarà de manera immediata.

Sol·licitud de baixa amb autenticació

 

Si no recordeu cap de les dades per accedir a «El meu perfil», podeu iniciar el procediment no autenticat. En aquest cas la baixa no serà immediata. Un cop hagem comprovat les vostres dades, ens ficarem en contacte amb vosaltres per correu electrònic per confirmar-la.

Sol·licitud de baixa sense autenticació

 

 

 

Us recordem que aquesta pantalla correspon a la gestió de sol·licituds de baixa. Per a qualsevol altra modificació en les vostres dades personals i per a exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i, si escau, d'oposició, d'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, us heu d'adreçar a AlumniSAUJI.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16