Assessorament i orientació jurídica laboral

04/10/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Espai Jurídic d’Estudis Laborals (EJEL) és un espai universitari que té com a objectiu principal oferir un servei d’assessorament i orientació jurídica gratuït en matèria laboral a l’estudiantat de l’UJI acabat de titular, immersos en el mercat de treball i que exerceixen la seua activitat en el complex àmbit de les relacions laborals, bé perquè han estat contractats com a empleats o empleades, o bé perquè s’ha convertit en autònom o empresari responsable en la direcció d’una organització productiva o de prestació de serveis.

L’assessorament laboral que s’ofereix, tant a l’exalumnat empresari com a treballadors, consisteix en un servei de consulta que pretén proporcionar les millors solucions possibles a les controvertides qüestions juridicolaborals que pogueren plantejar-se en l’àmbit de les relacions de treball. Particularment, les que fan referència a la contractació de treball, a les condicions laborals, salari, jornada, horaris, vacances, permisos, conciliació de la vida laboral i familiar, accidents de treball, malalties professionals, prevenció de riscos laborals, prestacions de seguretat social, desocupació, incapacitat temporal, maternitat, invalidesa- acomiadaments i extinció contractual, mediació laboral, resolució de conflictes laborals, negociació col·lectiva, etc. L'Espai Jurídic d'Estudis Laborals també ofereix formació de diferent tipus amb l'objectiu de aportar a la millora dels coneixements de la societat, especialment en matèria laboral.

L’Espai Jurídic d’Estudis Laborals està integrat per professorat expert i especialitzat en Dret Laboral i per estudiantat seleccionat per la seua excel·lència dels últims cursos de les titulacions jurídiques. Els serveis d’assessorament laboral tenen caràcter gratuït i les consultes poden enviar-se directament a la coordinació de l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals, a través del correu electrònic: espaciojuridicolaboral@uji.es

Així mateix, si teniu interès en aquest servei d’assistència jurídica i preciseu de major informació, podeu posar-vos personalment en contacte amb els coordinadors acadèmics i professors de l’àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social de l’UJI, Fernando Vicente Pachés i M. José Mateu Carruana.

S’ha constituït aquest Espai Jurídic Laboral a l’UJI per a ajudar-vos i assessorar-vos. Si treballeu com a autònoms, empleats o dirigiu una empresa i voleu que us ajudem a resoldre totes i cadascuna de les qüestions laborals que us afecten podeu comptar amb l'equip de l'Espai Jurídic d’Estudis Laborals.

Web: https://sites.google.com/view/eejluji/

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI