Passaport alumni

23/09/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvinguts i benvingudes a l'espai radiofònic de l'antic alumnat de la Universitat Jaume I.

Si voleu seguir en contacte amb la universitat, saber què ofereix l'UJI a l'antic alumnat o simplement estar a l'aguait de totes les notícies sobre alumni, esteu al lloc correcte. Us connectem amb el campus del Riu Sec i amb tots els indrets del món. Agafeu la maleta, perquè allà on hi haja un alumni, allà hi serem!

Podeu escoltar-nos els dimarts quinzenalment a les 14.30 h a través del web radio.uji.es, també podeu reescoltar i descarregar els podcast a la radioteca de Vox UJI Ràdio o subscriure-vos al canal d'iVoox per a no perdre-vos res. 

I tu, ja tens el Passaport per viatjar al món alumni?
 

Subscriu-te al canal d'iVoox d'AlumniSAUJI

index 33 index

Inaugurem espai a l'Àgora [N33]

Ara sí, ja és oficial: el 3 de novembre vam inaugurar les nostres noves oficines amb la visita institucional encapçalada per la rectora de la Universitat, Eva Alcón, que dedicà uns minuts a parlar amb nosaltres. I Esteban Beltran ens conta el treball que hi ha darrere del guió de 'Nada que Ocultar'.

index 32 index

Moviment alumni i 'La Terreta' [N32]

El que és promès, sigue atès! Us expliquem com va ser la XXV Trobada Alumni España i el que significa avui el moviment alumni per a les universitats, per a la societat i, especialment, per als propis antics i antigues alumnes. En la segona part, David Collado ens presenta 'La Terreta', un prototip de llum transportable.

index 31 index

Gamificació a les aules [N31]

Dediquem uns minuts a conèixer un poc més la tasca de la Federació Alumni España, en la qual AlumniSAUJI participa de forma activa. També abordem com treballar a través dels jocs i la digitalització els continguts educatius. 

index 30 index

Influencers i publicitat [N30]

Tornem més alumni que mai: us presentem una nova activitat formativa, el TF tallers, i parlem dels 'influencers' i els límits legals a la publicitat en xarxes socials amb Alba Rivera, advocada especialista en Dret de la Competència

index 29 index

Especial fi de temporada [N29]

Hui no compartim maleta amb ningú i alhora compartim viatge amb molta gent. Aquest és el darrer 'Passaport Alumni' d'aquesta temporada i anem a aprofitar per acomiadar-la fent un repàs del que ha sigut el curs.

index 28 index

Trenta anys d'esport i 'Desfaenats' [N28]

El Servei d'Esports compleix 30 anys i ho celebrem amb ells! Fem un repàs de la seua trajectòria i innovacions al llarg de tres dècades i ens porten les novetats en el sistema d'activitats i instal·lacions. I també passen pel podcast 'Desfaenats': el projecte audiovisual d'entrevistes i altres continguts creat pels estudiants Gerard Millas, Vicent Moya i Sergi Oltra.

Podcasts anteriors

Si t'has amb ganes de més, ací tens els viatges que hem fet en temporades anteriors per a què tornes a reviure'ls amb els nostres convidats i convidades.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI