UJI

Passaport alumni

Última modificació: 11/11/2019 | Font: AlumniSAUJI

Programa d'interès per a tota la comunitat universitària, especialment enfocat per a persones que formen part de la xarxa alumni, alumnat de 4t i recent titulats i titulades. Amb entrevistes i tertúlies amb antic alumnat i persones implicades en el Programa AlumniSAUJI.

Podeu escoltar-nos els dimecres quinzenalment a les 10:30h i a les 17h a través del web radio.uji.es, també podeu reescoltar i descarregar els podcast a la radioteca de Vox UJI Ràdio i o subscriure-vos al canal d'iVoox per a no perdre-vos res. 

I tu, ja tens el Passaport per viatjar al món alumni?

 • Any 2020

  • Passaport Alumni - Programa 11

   Amb motiu del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, ens visiten Olga Carbó, coordinadora de la Unitat de Diversitat i Discapacitat, per parlar dels plans d’atenció a la diversitat que existeixen a la Universitat Jaume I i amb l'alumni Yolanda Arnau, impulsora del projecte musical i documental TEARock.

  • Passaport Alumni - Programa 10

   Estem de celebració! Sabies que cada any l'UJI commemora l'aniversari de la seua creació? Hui Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, ens dóna més detalls d'aquest acte. I també parlem amb Laura Alcaide, alumni de Publicitat i Relacions Públiques i representant del Consell de l'Estudiantat.

  • Passaport Alumni - Programa 09

   Hui parlem de formació, networking i talent alumni en un especial pel II Workshop Alumni. Entrevistem Martín Sánchez, doblement alumni de l'UJI i encarregat de dirigir el workshop "Desenvolupa la teua productivitat: la intel·ligència emocional com a avantatge competitiu", voleu més detalls? Escolteu-nos!

  • Passaport Alumni - Programa 08

   T'has proposat per aquest any nou fer més esport? Recorda que si eres membre Premium tens avantatges en el Servei d’Esports. Hui parlem amb Clemente Miró, tècnic del SE que ens explica tota l’actualitat. També entrevistem Aitor Cuadros, alumni en Medicina, esportista d’elit i premi Uniesport al millor estudiant esportista de tot la Comunitat Valenciana.

  • Passaport Alumni - Programa 07

   En una època on la biblioteca és un dels espais més transitats del campus parlem amb Paloma Garrido, cap de la Unitat de Gestió de la Biblioteca de l'UJI. També entrevistem els alumni Alberto Tortes i Álvaro Díaz, productors d'un curtmetratge preseleccionat als Goya.

 • Any 2019

  • Passaport Alumni - Programa 06

   Ja quasi és Nadal i és l’últim programa abans de les vacances! Coneixeu el Concurs de targetes nadalenques solidari de l’UJI? Parlarem amb l’equip guanyador i amb Alicia Trilles de l’OCDS, que organitzen el concurs. A més a més, entrevistem a Sergio Gutiérrez, alumni del màster en professorat de secundària i un dels guanyadors del Premi Marcadors.

  • Passaport Alumni - Programa 05

   Hui parlem de nervis, d'emoció, de ganes, del tancament de quatre intensos anys a l'UJI, hui parlem dels actes de graduació... quin moment tan esperat! Entrevistem Inés Arín i Alin Gheorghe, elegits com a representants de l’estudiantat; i Pablo Serna, que ens conta com va viure ell aquell moment.

  • Passaport Alumni - Programa 04

   Eres un alumni amb moltes idees i vols crear el teu projecte? Parlem amb Laura Martínez de la Càtedra INCREA sobre innovació, emprenedoria, creativitat i aprenentatge. I també coneixem els projectes emprenedors dels nostres alumni Kilian Zaragozà i Edu Simón que han transformat les seues idees en el seu treball.

  • Passaport Alumni - Programa 03

   Quins tipus de formació ofereix l’UJI? Quina és la diferència entre estudis propis i oficials? I entre màster, curs d’especialització i d’expert? Saps que són les masterclass? Ximo Beltrán, Loli Ten i Reyes Riera ens aclariran tots aquests dubtes. A més parlarem amb l’alumni Marc Prades, autor de la portada del llibre Premi Planeta 2019.

  • Passaport Alumni - Programa 02

   Parlem de formació! Programa especial per l'estrena dels Workshop Alumni, nova proposta formativa que combina talent alumni i networking. Tots els detalls sobre el Workshop “El camí cap a l'èxit: establiment de metes i objectius” amb les alumni María Cosín i Carmen Marín, encarregades de dirigir les dues parts d’aquest taller.

  • Passaport Alumni - Programa 01

   Què és el programa AlumniSAUJI? Què ofereix? Quins avantatges tenen els seus membres? Com pots formar part del programa? Les respostes a totes aquestes preguntes i més en el primer programa de la temporada. També entrevistem a l’alumni en Comunicació Audiovisual guardonat en el certamen de Cronoteatro i nominat en el Cannes Lions 2019, Marcos García.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI