UJI

Passaport alumni

Última modificació: 11/11/2019 | Font: AlumniSAUJI

Programa d'interès per a tota la comunitat universitària, especialment enfocat per a persones que formen part de la xarxa alumni, alumnat de 4t i recent titulats i titulades. Amb entrevistes i tertúlies amb antic alumnat i persones implicades en el Programa AlumniSAUJI.

Podeu escoltar-nos els dimecres quinzenalment a les 10:30h i a les 17h a través del web radio.uji.es, també podeu reescoltar i descarregar els podcast a la radioteca de Vox UJI Ràdio i o subscriure-vos al canal d'iVoox per a no perdre-vos res. 

I tu, ja tens el Passaport per viatjar al món alumni?

 • Any 2019

  • Passaport Alumni - Programa 01

   Què és el programa AlumniSAUJI? Què ofereix? Quins avantatges tenen els seus membres? Com pots formar part del programa? Les respostes a totes aquestes preguntes i més en el primer programa de la temporada. També entrevistem a l’alumni en Comunicació Audiovisual guardonat en el certamen de Cronoteatro i nominat en el Cannes Lions 2019, Marcos García.

  • Passaport Alumni - Programa 02

   Parlem de formació! Programa especial per l'estrena dels Workshop Alumni, nova proposta formativa que combina talent alumni i networking. Tots els detalls sobre el Workshop “El camí cap a l'èxit: establiment de metes i objectius” amb les alumni María Cosín i Carmen Marín, encarregades de dirigir les dues parts d’aquest taller.

  • Passaport Alumni - Programa 03

   Quins tipus de formació ofereix l’UJI? Quina és la diferència entre estudis propis i oficials? I entre màster, curs d’especialització i d’expert? Saps que són les masterclass? Ximo Beltrán, Loli Ten i Reyes Riera ens aclariran tots aquests dubtes. A més parlarem amb l’alumni Marc Prades, autor de la portada del llibre Premi Planeta 2019.

  • Passaport Alumni - Programa 04

   Eres un alumni amb moltes idees i vols crear el teu projecte? Parlem amb Laura Martínez de la Càtedra INCREA sobre innovació, emprenedoria, creativitat i aprenentatge. I també coneixem els projectes emprenedors dels nostres alumni Kilian Zaragozà i Edu Simón que han transformat les seues idees en el seu treball.

  • Passaport Alumni - Programa 05

   Hui parlem de nervis, d'emoció, de ganes, del tancament de quatre intensos anys a l'UJI, hui parlem dels actes de graduació... quin moment tan esperat! Entrevistem Inés Arín i Alin Gheorghe, elegits com a representants de l’estudiantat; i Pablo Serna, que ens conta com va viure ell aquell moment.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI