Matemàtica Computacional

05/06/2018 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge mar-catala index

Mar Català Carbó

«Jo, que ja tenia experiència universitària prèvia, estic molt contenta, molt, amb la docència d'aquest grau per vàries raons: el professorat és molt proper, la metodologia i avaluació que utilitzen afavoreix moltíssim l'aprenentatge i, a més, donen moltes oportunitats a l'alumnat per participar en projectes d'investigació i xerrades»

Lara Ferrando Esteve lara-ferrando index

Lara Ferrando Esteve

«M’agradaria destacar la professionalitat de tota la plantilla de professores i professors amb els que compta la universitat. A més, programes com AlumniSAUJI són necessaris ja que es crea un gran vincle entre tots els estudiants que han passat per l'UJI i que pot servir per a, com en el meu cas, contar les experiències personals i motivar als més joves a que trien l’UJI»

Rocío Carratalá Sáez rocio-carratala index

Rocío Carratalá Sáez

«Escolliria de nou Matemàtica Computacional? Sí, sense dubte.  Escolliria de nou l’UJI? Tampoc dubte ací: el grau permet un ambient familiar, que es fa extensible a quasi tots els àmbits de la universitat on he participat; a més, el professorat aconseguix motivar l’alumnat i presentar els continguts de manera interessant.»

Albert Pich Rubert albert-pich index

Albert Pich Rubert

«M’agradaria desmitificar la creença què l'única eixida professional és la docència. Jo vaig començar com a investigador en el camp de la ciència cognitiva i la intel·ligència artificial i actualment treballe com a científic de dades en una entitat financera, realitzant models matemàtics que ajuden en el procés de presa de decisions.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI