UJI

Matemàtica Computacional

Última modificació: 05/06/2018 | Font: AlumniSAUJI
  • «M’agradaria destacar la professionalitat de tota la plantilla de professores i professors amb els que compta la universitat. A més, programes com AlumniSAUJI són necessaris ja que es crea un gran vincle entre tots els estudiants que han passat per l'UJI i que pot servir per a, com en el meu cas, contar les experiències personals i motivar als més joves a que trien l’UJI»

  • «Escolliria de nou Matemàtica Computacional? Sí, sense dubte.  Escolliria de nou l’UJI? Tampoc dubte ací: el grau permet un ambient familiar, que es fa extensible a quasi tots els àmbits de la universitat on he participat; a més, el professorat aconseguix motivar l’alumnat i presentar els continguts de manera interessant.»

  • «M’agradaria desmitificar la creença què l'única eixida professional és la docència. Jo vaig començar com a investigador en el camp de la ciència cognitiva i la intel·ligència artificial i actualment treballe com a científic de dades en una entitat financera, realitzant models matemàtics que ajuden en el procés de presa de decisions.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI