UJI

Mario Marzal Ortiz

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA MECÀNICA

Promoció: 2013-2017

Càrrec: Auditor de sistemes en PriceWaterhouseCoopers +info
 
 
«Anime a tots eixos estudiants indecisos a l'hora de triar quins estudis superiors cursar a què estudien en l'ESTCE, ja que una vegada has acabat d'estudiar i tens una visió més global t'adones de la qualitat dels professionals que formen en l'UJI»
 

Les enginyeries no són carreres senzilles, per això un ha d'estar segur del que està triant, ja que requereixen molt sacrifici i esforç. Cal ser conscient que es va a renunciar a moltíssimes coses per a poder arribar a obtenir el títol.

En el meu cas, tenia clar des d'un primer moment que havia de fer una carrera tècnica, m'encantava la tecnologia i la resolució de problemes, és per això que em vaig matricular en el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials, una formació tècnica que no t'acaba especialitzant en cap matèria, però si dota de coneixements amplis en moltíssims camps. En finalitzar el grau, em vaig matricular en el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que atorga competències professionals amb l'únic inconvenient que no té una especialització, així que paral·lelament em vaig decidir a cursar el Grau en Enginyeria Mecànica, per al qual no fa falta realitzar un màster a la seua finalització, ja que sí tens competències professionals quan en acabar. A més, a diferència del Grau en Tecnologies Industrials, sí té una especialització. En el Grau en Enginyeria Mecànica m'han concedit el títol a l'excel·lència acadèmica, cosa que m'enorgulleix i em fa reafermar-me en la creença que quan un té clar el que vol i fa tot el que está en les seues mans per a aconseguir-ho, el vaixell arriba a bon port.

Hui, una vegada finalitzats els meus estudis, faig un balanç dels resultats obtinguts i sens dubte triar una carrera tècnica va ser la millor opció, ja que la inserció en el món laboral és immediata. En el meu cas em trobe treballant en l'empresa de serveis professionals PriceWaterhouseCoopers, a la qual no haguera pogut accedir de no ser per tota la formació obtinguda durant la meua estada en la universitat. Per això anime a tots aquells estudiants indecisos a l'hora de triar quins estudis superiors cursar, a què estudien en l'ESTCE, ja que una vegada un ha acabat d'estudiar i té una visió més global, s'adona de la qualitat dels professionals que formen a la Universitat Jaume I.. 

 
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI