UJI

Vicent Prats Feliu

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA ELÈCTRICA 

Promoció: 2011-2015

Càrrec: enginyer elèctric especialitzat en energies renovables +info
 
 
«Vaig decidir enfocar la meua trajectòria professional cap al camp de les energies, en especial les renovables. Ara desenvolupe projectes d'autoconsum amb plaques solars fotovoltaiques, alhora que assessore en energia tant a particulars com a empreses.»
 
Gràcies a l'enginyeria elèctrica em vaig adonar que el que més m'agradava de l'àrea industrial era l'energia. De fet, ho vaig poder comprovar quan vaig fer les pràctiques a la comercialitzadora Oppidumenergía, per conveni amb la Universitat. Poder acabar la carrera realitzant pràctiques, el treball fi de grau, adquirir experiència en un sector nou i que et contracten és un gran avantatge que et proporciona la universitat.

Dos anys després de seguir en la mateixa empresa em vaig decantar per emprendre projectes diferents amb les energies renovables, cosa que no hagués sigut possible sense l'aprenentatge en la UJI ni l'experiència de treballar. Quan estàs dins d'un sector com és l'energètic, te n'adones que hi ha desequilibris tècnics, econòmics i polítics junt amb conflictes d'interessos. Aleshores reflexiones i penses cap on evolucionarà aquest sector i quina és la forma de créixer professionalment amb ell. Per aquest motiu, vaig decidir enfocar la meua trajectòria professional cap al camp de les energies, en especial les renovables. Ara mateix em trobe desenvolupant projectes d'autoconsum amb plaques solars fotovoltaiques, alhora que assessore en energia tant a particulars com a empreses.

Estic content amb el que faig, ja que treballe en una àrea de l’enginyeria que m'agrada i motiva, al mateix temps que ajude a transformar el sistema elèctric en un sistema més sostenible, estalviant costos tant econòmics com mediambientals.

Grau en Enginyeria Elèctrica

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI