UJI

Patxi Cotarelo

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA EN DISSENY INDUSTRIAL 

Promoció: 1995-1999

Càrrec: Cocreador del seu propi estudi de disseny, DSIGNIO +info

 
 
«En aquell temps ens vam adonar que partíem amb avantatge respecte als alumnes d’altres universitats pels coneixements tècnics i el bon nivell d’exigència que havíem tingut. Fa deu anys vam fundar el nostre propi estudi, DSIGNIO, on continuem treballant com vam aprendre 15 anys arrere.» 
 
Pensant en la carrera ens vénen records com a flashbacks d’aquells anys tan intensos quan es dormia poc i es vivia molt: recordem la gent, les rialles, els companys i la camaraderia, els apunts, la cantina, el taller de prototips amb mestre del metall inclòs, els treballs en grup, la tensió dels exàmens i el capbussó a la platja en acabar-los, professors que et coneixen pel nom de qui aprens més del que ensenyen, els laboratoris amb tot tipus d’artefactes, els amics, les amigues, les amiguetes, l’aula de dibuix amb figures d’algeps, els dits tacats de carbonet, l’esquadra i el cartabó, els llapis que gastàvem, la passió amb què el professor d’Estètica ens captivava, les aules d’ordinadors on vam descobrir internet, el nostre afany de superació, les xarrades a l’hora de dinar, la calculadora, la profe de 3D que ens tornava bojos, el taller de ceràmica i el color de l’argila, la biblioteca, la paelleta, la festa que es feia en començar el curs i totes les que fèiem mentre durava, la llum del flexo a les nits… i el més útil de tot: aprendre a volar fora del niu. Han passat 15 anys des que vam deixar l’UJI, gràcies a un bon professor vam començar a fer pràctiques i després a treballar en alguns dels estudis de disseny industrial més importants d’Espanya. En aquell temps ens vam adonar que partíem amb avantatge respecte als alumnes d’altres universitats pels coneixements tècnics i el bon nivell d’exigència que havíem tingut. Fa deu anys vam fundar el nostre propi estudi, DSIGNIO, on continuem treballant com vam aprendre 15 anys arrere.
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI