UJI

JOAN ROJESKI disseny sostenible (Kike Fernández, Rosa Reig, Anna Gil i Jordi Olucha)

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA EN DISSENY INDUSTRIAL 

Promoció: 2003-2007

Càrrec: Creadors i treballadors de la seua pròpia empresa, JOAN ROJESKI disseny sostenible +info

 
 
«Com passa amb les persones que coneixes, hi ha algunes amb qui fas amistat i altres passen a prop teu amb més o menys importància. L’UJI ens dóna la possibilitat de veure-la com una personeta més i d’aquesta manera ens posa en la situació de convertir-la, o no, en una companya valuosa per a la resta del nostre camí.»
 
La senyora UJI és prou simpàtica. Encara que el nostre estudi de disseny estiga format per quatre socis, Kike Fernández, Rosa Reig, Anna Gil i Jordi Olucha, al llarg de la vida de la nostra empresa la senyora UJI s’ha convertit en la cinquena sòcia, una sòcia importantíssima i amb grans recursos.
Si fem memòria podem recordar moments on ha actuat com una més. Amb gran hospitalitat i com a segona mare ja es va encarregar de la nostra formació en Disseny Industrial. A més, no podrem oblidar que ella va ser qui ens va presentar. La senyora UJI té molta facilitat per ajuntar gent que mantindrà interessos comuns i una forta amistat tota la vida.
Sincerament, és una gran treballadora. A finals de 2009 encara no existia l’estudi, no existia oficina on reunir-nos, ni tan sols hi havia un nom per a l’empresa. És per això que l’amiga ens ajudava i ens deixava reunir-nos a les cabines de les aules d’estudi situades a la planta baixa de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. Allà participava com una més: ens prestava internet, ens donava berenar, fins i tot ens oferia cafè per reprendre forces.
Dóna la casualitat que tots hem treballat amb ella en algun moment, alguns han fet les pràctiques d’empresa allà, altres van estar com a becaris d’investigació i tots podem dir que va ser bona companya. Quan vam decidir dur a terme el nostre propi negoci, l’UJI ens va formar amb un curs de creació d’empreses innovadores a la FUE. Com podeu veure, la dona treballava com una més de l’estudi.
Finalment, l’any 2010 vam començar oficialment la nostra cooperativa de treball associat, l’estudi de disseny Joan Rojeski. Actualment, la senyora UJI continua a prop de nosaltres, ara per ara no passen dos mesos sense apropar-nos a la Universitat.
Aquell professorat que ens manava mil i un treballs s’ha convertit en amics que sempre té bones paraules i ànims per a nosaltres. La Universitat observa de reüll com ens fem majors a l’hora que nosaltres estem atents als seus avanços. La cinquena sòcia creix en infraestructures i coneixement i ara per ara seguim col•laborant i generant projectes comuns com els que estem duent a terme amb empreses dins l’Espaitec.
Com passa amb les persones que coneixes, hi ha algunes amb qui fas amistat i altres passen a prop teu amb més o menys importància. L’UJI ens dóna la possibilitat de veure-la com una personeta més i d’aquesta manera ens posa en la situació de convertir-la, o no, en una companya valuosa per a la resta del nostre camí.
 
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI