UJI

JM Ferrero

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA EN DISSENY INDUSTRIAL 

Promoció: 1996-2000

Càrrec: Director creatiu en ESTUDI HAC +info

 

 
«L’UJI i aquells anys on vaig començar a descobrir el disseny. Van ser anys molt bons.»
 
L’UJI i aquells anys on vaig començar a descobrir el disseny. Van ser anys molt bons, on vam viure la transició de passar al nou campus des del de Penyeta Roja. La universitat t’aporta una independència que cal saber aprofitar i aprendre’n. En el meu cas, l’experiència d’iniciar la meua carrera com a dissenyador a l’UJI ha sigut tota una aventura i un saber donar-li valor posterior a la labor d’aquells professors que intenten transmetre a vegades conceptes de detalls que en aquell moment no veus.
La part del disseny en si, pense que depèn molt de les capacitats creatives de cada persona, perquè ser creatiu és una cosa amb la qual es naix, però a l’UJI vaig tenir l’oportunitat d’adquirir uns grans coneixements tècnics que al pas dels anys i segons vas creixent com a dissenyador veus que són uns valors forts i de diferenciació respecte a altres universitats. Una gran biblioteca, on vaig passar moltíssimes hores descobrint i llegint sobre disseny em va permetre avançar més ràpid a marcar-me unes metes dins del món del disseny i saber gaudir ara treballant-hi dins.
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI