UJI

Álex Selma

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ENGINYERIA EN DISSENY INDUSTRIAL 

Promoció: 1998-2003

Càrrec: Treballa en el seu propi estudi creatiu YONOH +info

 
 
 
 
 
 
«Formar part dels alumnes que han passat per l’UJI va ser tota una sort per a mi, primer per l’experiència de trobar una universitat nova i molt ben equipada, trobar un professorat amb experiència i que sabien traure el millor de tu i, és clar, per trobar uns nous companys d’experiències que no oblidaré mai i que marcaren el que ara sóc.»
 
Formar part dels alumnes que han passat per l’UJI va ser tota una sort per a mi, primer per l’experiència de trobar una universitat nova i molt ben equipada, trobar un professorat amb experiència i que sabien traure el millor de tu i, és clar, per trobar uns nous companys d’experiències que no oblidaré mai i que marcaren el que ara sóc.
Els millors records, com segur que per a altres molts estudiants de Disseny Industrial, han sigut els dies interminables en els tallers, on teníem total llibertat de desenvolupament i on podíem compartir sinergies d’una forma molt fluida.
Per mi, el millor que té el fet d’haver estudiat Disseny a l’UJI és el reforçament en la part tècnica, un aspecte menys tractat en altres universitats i que tal volta ens distingeix dels altres.   
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI