UJI

Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

Última modificació: 14/06/2013 | Font: AlumniSAUJI
 • Yolanda Esteve Hervás

  «Arribar a l'UJI i trobar a tanta gent creativa em va fer veure una part de la meua que fins al moment no sabia que existia. Havia trobat el meu lloc.»

 • Vicent Clausell Menero

  «Acumule més de 14 anys d'experiència en disseny de producte en diferents sectors i països i entre les empreses amb les quals he col·laborat es troben empreses alemanyes, italianes, japoneses i espanyoles. Els meus treballs han sigut exposats en ciutats com València, Milà, Barcelona, Frankfurt, París, Llemotges, Alacant o Castelló»

 • Álex Selma

  «Formar part dels alumnes que han passat per l’UJI va ser tota una sort per a mi, primer per l’experiència de trobar una universitat nova i molt ben equipada, trobar un professorat amb experiència i que sabien traure el millor de tu i, és clar, per trobar uns nous companys d’experiències que no oblidaré mai i que marcaren el que ara sóc.» [vídeo]

 • JM Ferrero

  «L’UJI i aquells anys on vaig començar a descobrir el disseny. Van ser anys molt bons.»

 • Patxi Cotarelo

  «En aquell temps ens vam adonar que partíem amb avantatge respecte als alumnes d’altres universitats pels coneixements tècnics i el bon nivell d’exigència que havíem tingut. Fa deu anys vam fundar el nostre propi estudi, DSIGNIO, on continuem treballant com vam aprendre 15 anys arrere.» 

 • JOAN ROJESKI disseny sostenible (Kike Fernández, Rosa Reig, Anna Gil i Jordi Olucha)

  «Com passa amb les persones que coneixes, hi ha algunes amb qui fas amistat i altres passen a prop teu amb més o menys importància. L’UJI ens dóna la possibilitat de veure-la com una personeta més i d’aquesta manera ens posa en la situació de convertir-la, o no, en una companya valuosa per a la resta del nostre camí.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI