UJI

Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

Última modificació: 14/06/2013 | Font: AlumniSAUJI
  • «Estudiar Disseny Industrial en l'UJI va ser un encert ja que vaig obtindre un coneixement ampli dins de l'àmbit del disseny. També el poder gaudir durant l'època universitària d'unes instal·lacions com les de l'UJI és una cosa del que mantinc un bon record, poder compaginar esport amb formació acadèmica tot en un mateix recinte és molt aprofitable»

  • «Arribar a l'UJI i trobar a tanta gent creativa em va fer veure una part de la meua que fins al moment no sabia que existia. Havia trobat el meu lloc.»

  • «Acumule més de 14 anys d'experiència en disseny de producte en diferents sectors i països i entre les empreses amb les quals he col·laborat es troben empreses alemanyes, italianes, japoneses i espanyoles. Els meus treballs han sigut exposats en ciutats com València, Milà, Barcelona, Frankfurt, París, Llemotges, Alacant o Castelló»

  • «Formar part dels alumnes que han passat per l’UJI va ser tota una sort per a mi, primer per l’experiència de trobar una universitat nova i molt ben equipada, trobar un professorat amb experiència i que sabien traure el millor de tu i, és clar, per trobar uns nous companys d’experiències que no oblidaré mai i que marcaren el que ara sóc.» [vídeo]

  • «L’UJI i aquells anys on vaig començar a descobrir el disseny. Van ser anys molt bons.»

  • «En aquell temps ens vam adonar que partíem amb avantatge respecte als alumnes d’altres universitats pels coneixements tècnics i el bon nivell d’exigència que havíem tingut. Fa deu anys vam fundar el nostre propi estudi, DSIGNIO, on continuem treballant com vam aprendre 15 anys arrere.» 

  • «Com passa amb les persones que coneixes, hi ha algunes amb qui fas amistat i altres passen a prop teu amb més o menys importància. L’UJI ens dóna la possibilitat de veure-la com una personeta més i d’aquesta manera ens posa en la situació de convertir-la, o no, en una companya valuosa per a la resta del nostre camí.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI