UJI

Enginyeria Agroalimentària

Última modificació: 14/06/2013 | Font: AlumniSAUJI
  • Rosé Adell Sabater

    «Crec que és important seguir tenint contacte tant amb la Universitat com amb els antics alumnes, perquè d’aquesta manera sempre ens mantenim informats de nova formació que podem adquirir, siguen màsters universitaris, siguen altres estudis de postgrau»

  • Julia Pastor Fernández

    «Estudiar en l'UJI em va servir per a decidir-me per una carrera investigadora.»

  • Joan Villanova Calatayud

    «Vaig tenir una beca col·laboració per a realitzar un estudi amb varietats de tomata procedents de totes les parts del món i vaig entendre la necessitat d'investigar i millorar els cultius per a fer del món un lloc on tots puguem menjar i tenir aliments de la millor qualitat. Aquest va ser l'inici de la meua trajectòria professional en l'agricultura i on va nàixer la meua passió per trobar les solucions als problemes que té avui dia el sector.»

  • Estrella Luna Díez

    «A més del laboratori, aquesta carrera m'ha permès formar-me en moltes altres facetes d'un científic, com la divulgació, gestió i política científica, així com desenvolupar un perfil de lideratge a través de la presidència de la Societat de Científics Espanyols en el Regne Unit.»

  • Eva María Pascual Marín

    «M’agrada el que faig i estic molt contenta d’haver trobat un treball pel qual vaig dedicar diversos anys de la meua vida a estudiar.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI