UJI

Rebeca Gordon Escribano

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: RELACIONS LABORALS I RECURSOS HUMANS

Promoció: 2011-2015

Càrrec: Departament de Gestió en Tudón Advocats +info
 
 
«Quan comences la Universitat veus per davant moltes hores d'estudi i esforç, però del que no eres conscient és de la satisfacció que aconsegueixes quan et dediques al que més t'agrada. Des de llavors no he deixat d'aprendre i de seguir formant-me, ja que l'àmbit laboral és tan canviant i emocionant que cada dia descobreixes un aspecte nou o una visió diferent de temes que a tots ens afecten.»
 

Al setembre de 2011 vaig decidir estudiar el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans després d'acabar el Cicle Superior d'Administració i Finances. Em van encantar les assignatures que ofereix l'UJI en aquest Grau, ja que vaig considerar que podia tenir bastants eixides professionals per ser un Grau molt polivalent amb assignatures que anaven des del Dret del Treball, Comptabilitat, Sociologia, fins Economia o Estadística.

En 2012 vaig començar a treballar en el despatx d'advocats de Mª Concepción Gregori com a administrativa. Vaig estar compaginant els estudis amb el treball fins que em vaig graduar al juliol de 2015, tenint la sort d'aprendre moltes coses en aquest despatx que em servien per a assignatures com a Dret Jurisdiccional Laboral, Dret del Treball i fins i tot Comptabilitat i també de poder aportar i aplicar els nous coneixements que anava adquirint cada dia en l'UJI al meu treball.

En l'últim curs del grau vaig triar la branca de Dret (a pesar que la branca de Recursos Humans també em semblava molt interessant) perquè el meu objectiu sempre ha sigut entendre i conèixer els aspectes jurídics que regulen un tema tan important en el nostre dia a dia com és el treball. Durant aquest curs, la Universitat em va donar l'oportunitat d'obtenir una beca de col·laboració en un projecte de recerca en el departament de Dret del Treball. A més, també vaig realitzar les pràctiques externes en el Bufet Rodríguez-Andrés Advocats.

En finalitzar el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, vaig decidir colegiarme en el Col·legi de Graduats Socials de Castelló per a formar part del col·lectiu de Graduats Socials i poder seguir aprenent d'ells i seguir formant-me mitjançant els cursos que ofereixen.

El passat mes d'agost, José Miguel Tudón Valls, advocat i graduat social, em va donar l'oportunitat de formar part del gran equip de Tudón Advocats, un despatx especialitzat en dret laboral i d'empresa.

Actualment forme part del departament de gestió, contribuint a l'assessorament laboral en matèries com a afiliació i cotització a la seguretat social, contractació laboral, bonificacions, elaboració de nòmines, conciliació laboral, pensions i prestacions de la Seguretat Social, acomiadaments i assessorament en el dia a dia de les relacions laborals.

A més a més, al llarg de 2017 he impartit juntament amb Jorge Marí, graduat social amb el qual vaig estudiar, diversos seminaris sobre l'acomiadament i la “Fi de la relació laboral: anàlisi econòmica i pràctic” per als alumnes deº 4 d'ADE i deº 2 del Grau de Relacions Laborals en la UJI.

En aquesta nova etapa professional no he deixat d'aprendre i de seguir formant-me, ja que l'àmbit laboral és tan canviant i emocionant que cada dia descobreixes un aspecte nou o una visió diferent de temes que a tots ens afecten.

Quan comences la Universitat veus per davant moltes hores d'estudi i esforç, però del que no eres conscient és de la satisfacció que aconsegueixes quan et dediques al que més t'agrada. Amb esforç, motivació i moltes ganes tot s'aconsegueix.

 
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI