UJI

Dámaris Arribas Megía

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES

Promoció: 2003-2008

Càrrec: Digital Manager en Armani Beauty (L´Oreal España) +info
 
 
«El màrqueting digital es mou molt ràpid i has de formar-te i ser curiós constantment, però ací radica el més interessant, mai deixes d'aprendre.»

 

Des que vaig acabar la universitat, la meua carrera professional s'ha centrat en el màrqueting digital. Vaig començar per casualitat en 2008, en plena crisi a nivell mundial. Vaig decidir provar el sector digital ja que semblava ser un dels pocs que estava creixent. El màrqueting digital es mou molt ràpid i has de formar-te i ser curiós constantment, però ací radica el més interessant, mai deixes d'aprendre.

Vaig fer unes pràctiques en Awin (Madrid) una agència alemanya de màrqueting d'afiliació on vaig estar treballant durant 4 anys com a Key account manager retail de comptes com Zalando, Carrefour, Decathlon, ECI o Asos. Després em vaig moure a Londres amb la mateixa empresa per a ampliar el meu perfil i fer-lo més internacional essent Global account manager de marques de moda com Top Shop, Sarenza o Clarks a nivell europeu. 

Al poc temps en la capital anglesa vaig passar al costat client. Era un canvi que buscava des de feia un temps per a tenir una visió més 360 graus d'una marca i del màrqueting digital. En Asos he treballat durant quasi 4 anys com a Màrqueting Manager d'Itàlia & Espanya sent la responsable de localitzar el calendari trade (estratègia de promocions, rebaixes... són rellevants a nivell local per a aconseguir els objectius de venda) en contacte constant amb els equips de RRPP, Social Media, Brand, Performance Marketing per a assegurar que els objectius de tots dos països estaven alineats amb l'estratègia global de marca i eren localment rellevants, així com responsable de pressupost local per a explorar, negociar i executar col·laboracions connectant l'on i l'off sota objectius d'increment de coneixement, estimació, venda i captació de nous client. 

Després d'aquesta experiència vaig decidir canviar el sector de la moda pel de la bellesa, està vegada ja de tornada a Espanya. Ara mateix treballe com a Digital Manager d'Armani Beauty per a l'empresa L´Oreal a Madrid, on gestione les campanyes media a nivell digital per al mercat espanyol, pensant i orquestrant amb l'agència de mitjans l'estratègia depenent de l'objectiu de cada campanya. Treballar en marca dóna l'oportunitat de tenir una visió de negoci 360 estant en contacte amb molts departaments diferents dels quals pots aprendre una estratègia de global de negoci.

Grau en Publicidad y Relaciones Públicas

 
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència i una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI