UJI

Pablo Vidal Fernández

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: Màster en Noves Tendències i Processos de Innovació en Comunicació

Promoció: 2016-2017 

Càrrec: docent investigador en la Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí i Ambaixador UJI a Ecuador +info
 
 
«Seguiré recomanant l'UJI i espere també que seguim fent tan bon equip com fins ara»
 

L'experiència en el meu màster va ser molt bona i, a més a més, compatible amb el meu treball en tractar-se d'un postgrau en línia. És per això que després vaig decidir formar part del programa d'Ambaixadors UJI a Equador, on treballe com a docent investigador en la Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabí, i el primer any van aconseguir formar un grup d'estudiants que també volien viure l'experiència d'estudiar en l'UJI. 

Actualment, col·labore amb material de suport en aquest màster i a més fomentem el networking amb grups de diferents parts del país, amb el suport de les visites que realitza l'UJI a Equador, el que genera una major confiança i contribueix a apropar a les persones interessades en els distints programes oferits i projectes de cooperació entre universitats o d'investigació amb centres associats. 

Seguiré recomanant l'UJI i espere també que seguim fent tan bon equip com fins ara. 

Màster en Noves Tendències i Processos de Innovació en Comunicació

 

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI