UJI
  • UJI
  • María Rallo Vicent

María Rallo Vicent

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: MESTRE/A D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Promoció: 2012-2016

Càrrec: mestra d'educació primària +info
 
 
«Allò que més em fascina és seguir formant part d’aquesta comunitat universitària, ara com antiga alumna en el programa AlumniSAUJI que em fa no oblidar-me de casa nostra. Si alguna cosa requereix un mestre és l’aprenentatge al llarg de tota la vida i tindre present que un mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu.»
 

El grau en Mestre/a d’Educació Primària ens ofereix una fantàstica oportunitat per a formar-nos i créixer tant professional com personalment. Però sobretot, ens prepara per a respectar, tractar, influir i ensenyar a societats en miniatura que conformen les aules de les nostres escoles.

Estudiar aquest grau i en aquesta universitat m’ha fet conèixer a companys/es que avui són amics/gues i a grans professors/es que han impactat i influït positivament en mi i que actualment segueixen mostrant-me el camí. Gràcies a allò que he aprés i al suport rebut, he participat en jornades i congressos internacionals mostrant la meua recerca de final de grau, he publicat el meu primer llibre sobre la mateixa i he pogut compartir aprenentatges i experiències amb alumnes i futurs estudiants.

Però sobretot, allò que més em fascina és seguir formant part d’aquesta comunitat universitària, ara com antiga alumna en el programa AlumniSAUJI que em fa no oblidar-me de casa nostra, ja que com va pronunciar la nostra degana en l’acte de graduació: «Ara comencem a ser mestres», per tant, si alguna cosa requereix un mestre és l’aprenentatge al llarg de tota la vida i tindre present que un mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu. 

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI