UJI
  • UJI
  • Maria Molina Díaz

Maria Molina Díaz

Última modificació: 07/06/2018 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: MESTRE/A D'EDUCACIÓ INFANTIL

Promoció: 2012-2016

Càrrec: mestra d'educació infantil
 
 
«A l’escola estic com a mestra de suport de l’etapa d’infantil, el que em possibilita treballar amb els tres cursos (3, 4 i 5 anys) i desenvolupar amb ells projectes de treball, fer tallers i dinamitzar el treball per racons, entre altres tasques. Els aprenentatges diaris estan garantits!»
 

Fa 6 anys va començar la meua vida universitària com alumna del grau en Mestre/a en Educació Infantil. En finalitzar el grau, vaig realitzar el Màster Universitari en Psicopedagogia i vaig tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà el funcionament d’un grup d’investigació. A dia d’avui, treballe com a mestra d’infantil en un col·legi concertat, alhora que prepare oposicions. A més, seguisc col·laborant amb el grup d’investigació MEICRI (Millora Educativa i Ciutadania Critica) de la Universitat Jaume I.

A l’escola estic com a mestra de suport de l’etapa d’infantil, el que em possibilita treballar amb els tres cursos (3, 4 i 5 anys) i desenvolupar amb ells projectes de treball, fer tallers i dinamitzar el treball per racons, entre altres tasques. Els aprenentatges diaris estan garantits! Al grup d’investigació actualment participe en tasques de difusió. Un món també d’allò més apassionant!

Ben cert és que em sent afortunada per haver tingut una primerenca incorporació al món laboral que em permet incorporar els recents coneixements teòrics-pràctics adquirits al grau i al màster en la realitat de les aules i de la investigació educativa.

 

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI