UJI
  • UJI
  • Andrea Mollar Gumbau

Andrea Mollar Gumbau

Última modificació: 21/02/2019 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: MESTRE/A D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Promoció: 2014-2018

Càrrec: mestra d'Educació Primària
 
 
«La meua trajectòria universitària m'ha ensenyat a veure la realitat educativa que tenim al nostre voltant, analitzar la dificultat que suposa ser una bona docent i continuar sent-ho a les diverses situacions que has d'enfrontar-te. Gràcies a l’UJI per tots aquests anys tan meravellosos, als docents i molta sort a les futures generacions»
 

El grau en Mestre/a d'Educació Primària ens dóna l'opció de formar-nos i desenvolupar-nos tant professionalment com personalment per a exercir com a docent de primària i, també, ens dóna l'alternativa d'elegir a l'últim curs una menció, en aquest cas vaig triar la menció en música. Però, el més important per a mi és l'ajuda que he rebut per a adquirir les diverses estratègies pedagògiques que són, entre altres: ensenyar, tractar, valorar, respectar i, la més rellevant, transmetre coneixements als nostres futurs alumnes al col·legi.

En el meu pas per aquesta universitat, estudiar aquest grau, m'ha donat l'oportunitat de conèixer moltes persones, companys de la mateixa carrera i d'altres. Fins i tot, alguns companys a hores d'ara són amics/gues, molt bons i grans professors/es que han afectat positivament en el meu camí universitari i que ho segueixen fent. A més, aquest grau m'ha transmés gran varietat d'habilitats, eines i activitats per a poder exercir de docent, sobretot en la meua especialitat i, que hui en dia, utilitze en el meu treball com a docent en diferents escoles de música.

Per últim, el que m'agradaria remarcar en la meua trajectòria universitària és eixa sensació satisfactòria d'haver après moltíssimes coses i retenir-les per a poder posar-les en pràctica avui en dia com a docent. Tanmateix, haver aconseguit un dels meus objectius, és a dir, ser mestra d'educació primària amb la menció de música, és tot un orgull per a mi. Però, sobretot, m'ha ensenyat a obrir els ulls, a veure la realitat educativa que tenim al nostre voltant, analitzar la dificultat que suposa ser una bona docent i continuar sent-ho a les diverses situacions que has d'enfrontar-te. Només em queda donar les gràcies a l’UJI per tots aquests anys tan meravellosos, als docents i desitjar molta sort a les futures generacions.

Grau en Mestre/a en Educació Primària

 

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI