UJI
  • UJI
  • Albert Ferrere

Albert Ferrere

Última modificació: 07/06/2018 | Font: AlumniSAUJI

Estudis:​ MESTRE

Càrrec: Professor de Contrabaix en el Conservatori Professional de Música de Menorca

«M’agradaria animar a les noves generacions d’estudiants perquè, tot i que és molt difícil, confien en que és possible trobar treball.»
 
Vull contar la meua trajectòria acadèmica perquè l’UJI em va ajudar a trobar la feina que jo volia. M’agradaria animar les noves generacions d’estudiants perquè, tot i que és molt difícil, confien en que és possible trobar treball.
Vaig obtindre la llicenciatura de Música al Conservatori Superior de Castelló.
Em vaig fer soci de la SAUJI per poder cursar el curs específic per a l’obtenció de la Capacitació en valencià.
Quan es va obrir la borsa d’interins de les Illes Balears (s’obri tots el anys al juny) vaig enviar tota la documentació a Conselleria d’Educació (per poder eixir a la llista d’admesos necessites la Capacitació). Aleshores, si ja hi ha gent de la teua especialitat treballant a les Illes, romans "congelat" a la llista amb un codi de professor interí substitut (S00, S01, S02... etc.) fins que es produeix una o més baixes.
En el meu cas jo era el primer interí substitut de la llista i un 31 d’agost em van telefonar de Conselleria per oferir-me una plaça vacant per a tot l’any perquè la persona que estava treballant d’interina a Menorca havia renunciat a la plaça.
Ara sóc professor interí de Contrabaix del Conservatori professional de Música de Menorca.
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI