UJI

Mestre/a

Última modificació: 14/06/2013 | Font: AlumniSAUJI
  • «Vaig trobar-me a l'UJI una manera molt diferent i implicativa d'impartir la docència, has de tindre en compte que no recordaràs allò que un mestre t’ensenya sinó com et sents quan t’ensenya. Jo tinc dos secrets, el primer, mai deixeu de formar-se i d’autoavaluar-se i el segon fer que cada alumne siga únic i especial per a vosaltres»

  • «La meua trajectòria universitària m'ha ensenyat a obrir els ulls, a veure la realitat educativa que tenim al nostre voltant, analitzar la dificultat que suposa ser una bona docent i continuar sent-ho a les diverses situacions que has d'enfrontar-te. Gràcies a l’UJI per tots aquests anys tan meravellosos, als docents i molta sort a les futures generacions»

  • «Allò que més em fascina és seguir formant part d’aquesta comunitat universitària, ara com antiga alumna en el programa AlumniSAUJI, que em fa no oblidar-me de casa nostra. Si alguna cosa requereix un mestre és l’aprenentatge al llarg de tota la vida i tindre present que un mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu.»

  • «A l’escola estic com a mestra de suport de l’etapa d’infantil, el que em possibilita treballar amb els tres cursos i desenvolupar amb ells projectes de treball, fer tallers i dinamitzar el treball per racons, entre altres tasques. Els aprenentatges diaris estan garantits!»

  • «M’agradaria animar a les noves generacions d’estudiants perquè, tot i que és molt difícil, confien en que és possible trobar treball.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI