14/06/2013 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Aina Garcia Carbó  aina-garcia index

Aina Garcia Carbó

«Una bona assignatura és aquella on el professor o professora la viu, li agrada, t'ajuda, li agrada ajudar-te, vol que prosperes. Trobar tot això a la Jaume I ha sigut una gran sort, i és precisament aquesta qualitat humana de les persones la gran vàlua de l'UJI»

Recurs d'imatge tania-raga index

Tania Raga Leal

«La primera vegada que vaig visitar el campus em vaig quedar fascinada, era tan acollidor que em va donar una motivació extra per començar la carrera dels meus somnis.»

Ana Isabel del Fresno Cortés ana-delfresno index

Ana Isabel del Fresno Cortés

«Vaig trobar-me a l'UJI una manera molt diferent i implicativa d'impartir la docència, has de tindre en compte que no recordaràs allò que un mestre t’ensenya sinó com et sents quan t’ensenya. Jo tinc dos secrets, el primer, mai deixeu de formar-se i d’autoavaluar-se i el segon fer que cada alumne siga únic i especial per a vosaltres»

Andrea Mollar Gumabu andrea-mollar index

Andrea Mollar Gumbau

«La meua trajectòria universitària m'ha ensenyat a obrir els ulls, a veure la realitat educativa que tenim al nostre voltant, analitzar la dificultat que suposa ser una bona docent i continuar sent-ho a les diverses situacions que has d'enfrontar-te. Gràcies a l’UJI per tots aquests anys tan meravellosos, als docents i molta sort a les futures generacions»

María Rallo Vicent maria-rallo index

María Rallo Vicent

«Allò que més em fascina és seguir formant part d’aquesta comunitat universitària, ara com antiga alumna en el programa AlumniSAUJI, que em fa no oblidar-me de casa nostra. Si alguna cosa requereix un mestre és l’aprenentatge al llarg de tota la vida i tindre present que un mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu.»

Maria Molina Díaz maria-molina index

Maria Molina Díaz

«A l’escola estic com a mestra de suport de l’etapa d’infantil, el que em possibilita treballar amb els tres cursos i desenvolupar amb ells projectes de treball, fer tallers i dinamitzar el treball per racons, entre altres tasques. Els aprenentatges diaris estan garantits!»

Albert Ferrere

«M’agradaria animar a les noves generacions d’estudiants perquè, tot i que és molt difícil, confien en que és possible trobar treball.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI