UJI

Mestre/a

Última modificació: 14/06/2013 | Font: AlumniSAUJI
 • Andrea Mollar Gumbau

  «La meua trajectòria universitària m'ha ensenyat a obrir els ulls, a veure la realitat educativa que tenim al nostre voltant, analitzar la dificultat que suposa ser una bona docent i continuar sent-ho a les diverses situacions que has d'enfrontar-te. Gràcies a l’UJI per tots aquests anys tan meravellosos, als docents i molta sort a les futures generacions»

 • María Rallo Vicent

  «Allò que més em fascina és seguir formant part d’aquesta comunitat universitària, ara com antiga alumna en el programa AlumniSAUJI, que em fa no oblidar-me de casa nostra. Si alguna cosa requereix un mestre és l’aprenentatge al llarg de tota la vida i tindre present que un mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu.»

 • Maria Molina Díaz

  «A l’escola estic com a mestra de suport de l’etapa d’infantil, el que em possibilita treballar amb els tres cursos i desenvolupar amb ells projectes de treball, fer tallers i dinamitzar el treball per racons, entre altres tasques. Els aprenentatges diaris estan garantits!»

 • Albert Ferrere

  «M’agradaria animar a les noves generacions d’estudiants perquè, tot i que és molt difícil, confien en que és possible trobar treball.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI