UJI

Miguel Ángel Martín Benítez

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: FINANCES I COMPTABILITAT

Promoció: 2011-2015. Premi millors expedients UJI del curs acadèmic del Col·legi d'Economistes de Castelló

Càrrec: Analista de Valoració d'Actius Intangibles en Metis Partners (Regne Unit) +info
 
 
«Estudiar FICO en l'UJI m'ha mantingut sempre a un nivell molt sòlid de coneixements en diferents àrees, com les finances corporatives, economia, estratègia i mètodes quantitatius. El seu programa integral, així com el seu gran nombre d'excel·lents professors, m'han permès estar al mateix nivell que els meus companys d'Erasmus, a Anglaterra, i Màster, a Escòcia, els quals provenien d'universitats capdavanteres de tota Europa.»
 

L'UJI és una universitat moderna, bonica i molt bé organitzada. Els anys que vaig estudiar ací van ser molt enriquidors i una experiència que recomane a tothom. El grau en FICO considere que té un programa molt complet. Cobreix totes les àrees necessàries per a entendre a fons les finances, amb una visió àmplia dels negocis, la qual cosa forma la base perfecta per a seguir moltes eixides professionals en l'àmbit de l'economia i empresa. A més, manté multitud d'acords d'intercanvi Erasmus amb un gran nombre d'universitats en tota Europa.

Actualment treballe com a analista de valoració d'actius intangibles, o propietat intel·lectual, com poden ser patents, programari i marques d'empreses multinacionals de diverses indústries, principalment de Regne Unit i Estats Units. Els actius intangibles sovint representen més del 80% del valor de la majoria de les empreses. Aquestes valoracions vénen dirigides normalment per motius d'inversió, com per exemple transaccions de fusions i adquisicions entre empreses, així com préstecs d'alt valor, on els bancs, i altres entitats financeres de capital de risc, necessiten saber el valor d'eixos actius per a ser utilitzats com a col·lateral. Els mètodes de valoració d'actius intangibles tenen moltes similituds amb la valoració d'accions, però amb marcades diferències que ho fan molt interessant i difícil alhora. Abans del meu lloc actual, les meues experiències professionals més destacades han estat relacionades amb la comptabilitat financera. Primer en el departament global d'actius fixos d'IBM, com a analista comptable, i més endavant en un lloc similar en la indústria de fons d'inversió de Luxemburg. Ambdues experiències van ser molt enriquidores, on vaig poder conèixer gent amb molt talent i fer amics de tot arreu del món. Entendre fluidament la comptabilitat financera és una gran habilitat per a l'anàlisis d'empreses i la valoració. El grau de Finances i Comptabilitat proporciona una solguda base en aquest sentit.

Grau en Finances i Comptabilitat

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI