UJI

Finances i Comptabilitat

Última modificació: 06/06/2018 | Font: AlumniSAUJI
  • «Considere que l’UJI permet formar l’alumnat adequadament per a la posterior entrada en el món laboral; ofereix tota la formació tècnica, professional, laboral, orientació i necessitats que un futur professional ha de tenir. Per part de l’alumnat, un contacte directe amb la Universitat permet estar al dia tant d’ofertes de treball, com de cursos i programes d’especialització laboral, fets que permeten la millora professional»

  • «L'etapa en la qual vaig estudiar i treballar al mateix temps va ser la més dura, però reconec que va ser l'etapa més enriquidora tant professional com personalment. Amb el que em quede és amb el que he après i amb les persones: he conegut professors i companys meravellosos que s'han convertit en consellers i amics de professió.»

  • «Estudiar FICO en la UJI m'ha mantingut sempre a un nivell molt sòlid de coneixements en diferents àrees, com les finances corporatives, economia, estratègia i mètodes quantitatius. El seu programa integral, així com el seu gran nombre d'excel·lents professors, m'han permès estar al mateix nivell que els meus companys d'Erasmus, a Anglaterra, i Màster, a Escòcia, els quals provenien d'universitats capdavanteres de tota Europa»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI