14/06/2013 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge alejandro-polo index

Alejandro Polo Navarro

«No coneixia la Universitat ni tampoc la ciutat de Castelló, però avui sé que vaig prendre la decisió adequada. En l'UJI vaig gaudir d'un ensenyament pràctic i de qualitat, basat en la proximitat professorat-alumne. Els nostres professors sempre estaven disponibles per a resoldre amb amabilitat qualsevol dubte durant les classes, en les tutories o per correu electrònic»

Rosanna Garzo Calatayud rosanna-garzo index

Rosanna Garzó Calatayud

«De la meua experiència puc dir-vos que poques opcions són millors que l’UJI per a estudiar Dret. El campus és idíl·lic, perquè disposes de tots els serveis en un mateix espai, el professorat és rigorós i compromès amb els alumnes i, a més a més, hi ha una gran varietat d’oferta, tant educativa com cultural»

Meriem El-Maaloumi meriem-elmaaloumi index

Meriem El Maaloumi Louchefoune

«Si em trobara de nou en la situació de plantejar-me què estudiar, ho tindria clar: triaria el Grau de Dret en l'UJI com a primera opció, tant per l'experiència acumulada dels seus professors i per les envejades instal·lacions i serveis de la UJI, que, sens dubte, no defrauden.»

Santiago David García Peris santiago-garcia index

Santiago David García Peris

«La meua promoció de l’UJI va eixir endavant... Vam passar anys de molt de treball i pocs diners, però vam eixir endavant, perquè som persones formades.»

Enrique Montoliu Alcón enrique-montoliu index

Enrique Montoliu Alcón

«La universitat no solament em va formar com a jurista, sinó també com a persona. Enyore especialment la meua estada Erasmus a Gènova, Itàlia.»

Elena Castellet Sotomayor elena-castellet index

Elena Castellet Sotomayor

«Gaudiu al màxim d’aquests anys universitaris i aprofiteu totes les oportunitats de formació que la universitat us proporciona, sobretot en aquells àmbits pels quals sentiu veritable passió.»

Silvia Delgado silvia-delgado index

Sílvia Delgado González

«Va ser una etapa important en la meua formació i em va permetre desenvolupar el meu interès per les relacions internacionals, que és la meua ocupació actual» [vídeo]

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI