UJI

Sergio Barreda Coy

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Sergio Barreda Coy

 
Estudis: COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL
 
Promoció: 2006-2011
 
Càrrec: Tècnic en Comunicació i Relacions Públiques, HEINEKEN Espanya +info
 
 
«Recorde el meu pas per la Universitat Jaume I com una molt bona etapa plena d’anècdotes i aprenentatge. Contínuament intente fer veure el nou estudiantat que ha d’aprofitar cada oportunitat que li arriba.»
 
La meua experiència a la Universitat Jaume I ha sigut sens dubte molt satisfactòria i crec que és un dels millors llocs per formar-se com a professional.  És important saber aprofitar tots els recursos que et dóna la universitat i intentar aprendre de tot allò que t’ofereix. Quan ixes fora, te n’adones que l’equipament tan bo que hi ha als graus com el de Comunicació Audiovisual, que compta amb platós professionals, unes sales de muntatge increïbles... que moltes vegades queden desaprofitats. 
A nivell professional, la veritat és que he tingut molta sort ja que he pogut arribar a una empresa com HEINEKEN Espanya, on estic aportant tots els coneixements que vaig adquirir a l’UJI així com en les dues experiències d’intercanvi (Sicue-Séneca i Erasmus).
Recorde el meu pas per la Universitat Jaume I com una molt bona etapa plena d’anècdotes i aprenentatge i contínuament intente fer veure el nou estudiantat de grau que ha d’aprofitar cada oportunitat que li arriba. Si es combina la formació de les aules amb activitats i iniciatives pròpies, els i les estudiants poden arribar fins on vulguen.
 
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
 
 
 
 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI