Comunicació Audiovisual

14/06/2013 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge adam-brenes index

Adam Brenes Dutch

«Des del primer moment vaig veure que l'UJI és una universitat amb molt de potencial, amb unes instal·lacions que van millorant dia a dia, tant és així que s'han convertit en un referent nacional, i que et permeten estar en un entorn molt semblant al del món professional.»

Enrique Tena Ibáñez emrique-tena index

Enrique Tena Ibáñez

«Per fi és una realitat el nou mitjà públic de les valencianes i valencians. És moment que les noves generacions demostrem tot allò que hem après a les aules. Tenim una oportunitat única per tornar a fer periodisme de qualitat i en valencià. La nova televisió, ràdio i web necessiten professionals i joves formats en les últimes ferramentes audiovisuals»

Jordi Montañana jordi-montanana index

Jordi Montañana Velilla

«La meua trajectòria professional dins de l'audiovisual s'ha centrat a la producció i realització audiovisual tant en cinema (curtmetratges).»

Mario Adell mario-adell index

Mario Adell

«Recordo molt la zona de platós: el plató enorme de televisió, els estudis de ràdio amb l'última tecnologia o les cabines d'edició de vídeo que permetien fer eixos primer muntatges.» [vídeo]

Sergio Barreda Coy sergio-barreda index

Sergio Barreda Coy

«Recorde el meu pas per la Universitat Jaume I com una molt bona etapa plena d’anècdotes i aprenentatge. Contínuament intente fer veure el nou estudiantat que ha d’aprofitar cada oportunitat que li arriba.»

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI