UJI
  • UJI
  • Robert Tena Bachero

Robert Tena Bachero

Última modificació: 11/06/2018 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ADEM 

Promoció: 2006-2010

Càrrec: Gestor i director de CuponTrap

 

 
«Resulta evident pensar que els meus estudis m’han resultat de gran ajuda a l’hora de la creació de la meua empresa, perquè són nocions que sense adonar-te’n, poses en pràctica a l’hora d’emprendre.»
 
El meu nom és Robert Tena, tinc 24 anys i vaig estudiar a l’UJI Administració i Direcció d’Empreses en la promoció 2006/2010. Després de realitzar pràctiques formatives en banca durant la meua formació, i haver treballat durant èpoques esporàdiques de 5 o 6 mesos a l’any en aquest mateix sector, em vaig decidir a emprendre la meua pròpia idea (CuponTrap) per a intentar desenvolupar les meues il•lusions i aprofitar així la meua formació i estudis. Resulta evident pensar que els meus estudis m’han resultat de gran ajuda a l’hora de la creació de la meua empresa, perquè són nocions que sense adonar-te’n, poses en pràctica a l’hora d’emprendre. El fet de tenir estudis de finançament a l’hora de valorar el projecte, el fet d’haver-me format en màrqueting a l’hora de comunicar la idea de la teua empresa al teu públic objectiu, el fet d’elaborar l’estratègia de la teua empresa a l’hora d’enfrontar-te  a la teua competència… És formació que he necessitat i he utilitzat a l’hora d’emprendre el meu nou negoci i ho he pogut aconseguir gràcies als meus estudis a la Universitat Jaume I. 
Recorde la meua època d’estudiant amb molta enyorança, els nervis en els exàmens, les nits pràcticament sense dormir per poder superar totes les assignatures, les celebracions amb els companys una vegada superats els exàmens… totes aquestes coses que fan tan especial l’experiència, que no es tornarà a repetir mai, i que possiblement signifiquen els millors anys de les nostres vides.
 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
 

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI