UJI
  • UJI
  • Ricardo Gómez Llorens

Ricardo Gómez Llorens

Última modificació: 07/06/2018 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ADE

Promoció: 2007-2011

Càrrec: gerent i fundador de Desmarca Marketing 
 
 
«Vaig emprendre el camí cap al món laboral creant l'agència Desmarca Marketing. Hui puc afirmar que s'ha consolidat en el mercat i que la nostra forma d'entendre el màrqueting ens ha diferenciat i posicionat com a una agència estratègica, creativa i versàtil»
 

Una vegada finalitzats els meus estudis en la Universitat Jaume I, vaig emprendre el camí cap al món laboral creant l'agència Desmarca Marketing. Els coneixements adquirits en la llicenciatura d'Administració d'empreses, i posteriorment en el Màster Universitari en Màrqueting i Investigació de Mercats, al costat del suport dels meus sers estimats em van ajudar a prendre aquesta decisió.

Actualment, Desmarca Marketing porta instaurada en el mercat 5 anys. Tot aquest temps ha sigut un aprenentatge constant, no solament sobre el nostre camp, el màrqueting, sinó també sobre gestió d'empreses, administració, gestió d'equips, etc. Avui puc afirmar que Desmarca Marketing s'ha consolidat en el mercat, i la nostra forma d'entendre el màrqueting ens ha diferenciat i posicionat com una agència estratègica, creativa i versàtil, que es basa en l'anàlisi i la recerca del mercat, per a elaborar estratègies de màrqueting eficaços i coherents.

 
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI