UJI
  • UJI
  • Juan José Traver Radiu

Juan José Traver Radiu

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ADE

Promoció: 1998-2002

Càrrec: CBO i cofundador de Declarando +info
 
 
«Estudiar Administració d'Empreses em va permetre tenir clares totes les àrees de gestió d'una empresa. M'encanta ser capaç d'entendre i recolzar a la resta d'equips que no depenen de mi directament.»
 

Estudiar Administració d'empreses em va permetre tenir clares totes les àrees de gestió d'una empresa i, encara que en els meus primers anys professionals em vaig decantar per l'àrea financera, després quan vaig iniciar els meus propis projectes i empreses ja vaig haver de tenir una perspectiva més àmplia del negoci. Hui, en el meu últim projecte, Declarando (un xat bot d'assessoria fiscal per a autònoms), no solament porte la part financera articulant les relacions amb inversors i l'àrea comercial gestionant un equip de sis comercials, sinó que participe activament en l'adreça estratègica. M'encanta ser capaç d'entendre i recolzar a la resta d'equips que no depenen de mi directament.

 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI