UJI
  • UJI
  • Iván Valenzuela Klagges

Iván Valenzuela Klagges

Última modificació: 20/02/2020 | Font: AlumniSAUJI

Estudis: ADEM 

Promoció: 2002-2005

Càrrec: Gerent comercial en Grupo SINEC +info

 
 
«Gràcies a la formació entregada per la Universitat Jaume I he pogut créixer professionalment i he pogut adquirir un treball amb una gran responsabilitat.»
 

Escric perquè vull agrair a tota la Universitat Jaume I. Gràcies a tota l’educació que em van proporcionar, a tot l’esforç que vaig haver de realitzar per l’alt nivell d’educació, a la gran pràctica que vaig realitzar en l’àrea de comunicació i publicacions avui he pogut recollir tots aquells esforços, aprenentatges i, sobretot, canvis estructurals en la meua ment professional. Gràcies a la formació entregada per la Universitat Jaume I he pogut créixer professionalment i he pogut adquirir un treball amb una gran responsabilitat. Una gran abraçada. Agrairia que transmetéreu els meus agraïments a tota la Universitat. 

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-nos-el mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades. 
 
  • Iván Valenzuela, antic alumne d'ADE, que actualment resideix de nou al seu país d'origen, Xile, visità la que va ser per tant de temps la seua universitat aprofitant el seu pas per Europa per a participar en el Festival de la Cançó de Gibraltar i vam poder parlar amb ell de l'UJI, de Castelló i de la seua carrera professional.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI